Love Soul & Dance
Advertorial Evenementen

10-jarig jubileum Love Soul & Dance: laatste 100 kaarten

Op 31 maart aanstaande vindt in Avifauna het Love Soul & Dance festival plaats. Dit is het grootste soul festival van Alphen en omstreken. Het geweldige feest voor de 18-plusser die van soul, disco en dansen houdt viert haar 10-jarig jubileum. Het concept is van Jason Tuhumena en vindt normaliter met 300 man plaats in Wet 'n Wild aan de Zegerplas.

Om dit 10-jarig jubileum te vieren hebben de Alphense ondernemers Jason en zijn vader Frangken Tuhumena besloten om dit groots aan te pakken. Met 1000 soulliefhebbers zal er flink geswingd gaan worden op de muziek van de beste Soul DJ’s van Nederland zoals Fulscale, DJ Omerta en DJ Ron Funkytown.

Om te kunnen genieten met 1000 Soul liefhebbers is gekozen voor Avifauna in Alphen aan den Rijn, de sfeer en de vibe is bijzonder, gemoedelijk en gezellig. Tevens komen er geweldige live artiesten zoals Berget Lewis, de grootste soulzangeres die Nederland kent. Ook zal Jared Grant, een top soulzanger, en de Alphense zangeres Daya de voetjes van de vloer laten gaan.

Danjil & Friends

Danjil & Friends zullen als band de mooiste soul en disco songs ten gehore brengen. Danjil en zijn bassist Henry Sopacua waren zeven weken lang bij het SBS6 programma The Tribute te zien. In dit programma speelden ze nummers van Earth, Wind & Fire en zijn ze op 21, 22 en 23 april te zien in de Ziggo Dome. Zij werden door de jury en het Nederlandse publiek gekozen tot de vier beste Tribute bands van Nederland. Ook tijdens Love Soul & Dance zullen zij een tribute doen aan EWF.

In de grote benedenzaal is de Love Soul & Dance Foodcourt. Hier kun je genieten van heerlijke Molukse snacks en maaltijden, uiteraard gecombineerd met heerlijke drankjes. Hier draait ook DJ Omerta zodat alle bezoekers zowel op de bovenverdieping alsook op de benedenverdieping kunnen genieten van heerlijke muziek met lekker eten.

Nog 100 tickets

Er zijn nog slechts 100 kaarten van de 1000 beschikbaar. Dus zorg dat je erbij bent, want dit fantastische Soulfeest mag je niet missen. De ticketprijs is € 17,50 (ex fee). Kijk voor tickets en meer informatie op www.lovesouldance.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 11:37

Sloop gestart nieuwbouwlocatie SteekterOever Alphen aan den Rijn

Afgelopen week is de sloop gestart van de huidige opstallen op de SteekterOever-locatie aan de Steekterweg in Alphen aan de Rijn. Op deze plek zullen het komende jaar 25 luxe Oeverwoningen, Hofwoningen en Kadewoningen verrijzen.