Love Soul & Dance
Advertorial Evenementen

10-jarig jubileum Love Soul & Dance: laatste 100 kaarten

Op 31 maart aanstaande vindt in Avifauna het Love Soul & Dance festival plaats. Dit is het grootste soul festival van Alphen en omstreken. Het geweldige feest voor de 18-plusser die van soul, disco en dansen houdt viert haar 10-jarig jubileum. Het concept is van Jason Tuhumena en vindt normaliter met 300 man plaats in Wet 'n Wild aan de Zegerplas.

Om dit 10-jarig jubileum te vieren hebben de Alphense ondernemers Jason en zijn vader Frangken Tuhumena besloten om dit groots aan te pakken. Met 1000 soulliefhebbers zal er flink geswingd gaan worden op de muziek van de beste Soul DJ’s van Nederland zoals Fulscale, DJ Omerta en DJ Ron Funkytown.

Om te kunnen genieten met 1000 Soul liefhebbers is gekozen voor Avifauna in Alphen aan den Rijn, de sfeer en de vibe is bijzonder, gemoedelijk en gezellig. Tevens komen er geweldige live artiesten zoals Berget Lewis, de grootste soulzangeres die Nederland kent. Ook zal Jared Grant, een top soulzanger, en de Alphense zangeres Daya de voetjes van de vloer laten gaan.

Danjil & Friends

Danjil & Friends zullen als band de mooiste soul en disco songs ten gehore brengen. Danjil en zijn bassist Henry Sopacua waren zeven weken lang bij het SBS6 programma The Tribute te zien. In dit programma speelden ze nummers van Earth, Wind & Fire en zijn ze op 21, 22 en 23 april te zien in de Ziggo Dome. Zij werden door de jury en het Nederlandse publiek gekozen tot de vier beste Tribute bands van Nederland. Ook tijdens Love Soul & Dance zullen zij een tribute doen aan EWF.

In de grote benedenzaal is de Love Soul & Dance Foodcourt. Hier kun je genieten van heerlijke Molukse snacks en maaltijden, uiteraard gecombineerd met heerlijke drankjes. Hier draait ook DJ Omerta zodat alle bezoekers zowel op de bovenverdieping alsook op de benedenverdieping kunnen genieten van heerlijke muziek met lekker eten.

Nog 100 tickets

Er zijn nog slechts 100 kaarten van de 1000 beschikbaar. Dus zorg dat je erbij bent, want dit fantastische Soulfeest mag je niet missen. De ticketprijs is € 17,50 (ex fee). Kijk voor tickets en meer informatie op www.lovesouldance.nl.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.