MAAJKOL MEDIA

10-jarig jubileum van Hendrick’s Pub betekent groot feest naast Swaenswijkbrug

 Aankomend weekend zal er een groot feest plaatsvinden naast de Swaenswijkbrug. Op zaterdag 10 februari 2024 zal het grasveld naast de brug worden omgetoverd tot een heuse feestlocatie. Hendrick's Pub viert haar 10-jarige jubileum groots in een dichte feesttent met verwarming!

De organisatoren hebben groots uitgepakt voor deze speciale gelegenheid. Een prachtige, dichte feesttent met verwarming zal worden neergezet, zodat de kou geen spelbreker zal zijn. De avond wordt gevuld met live muziek, culinaire hoogstandjes van Mike's Kitchen en een uitgebreid assortiment speciaalbieren van het vat.

De kaartverkoop startte enkele maanden geleden. Er waren vijfhonderd kaarten beschikbaar en het feest is inmiddels volledig uitverkocht!

Hendrick's Pub zelf is overigens zaterdag 10 februari gesloten. Op zondag 11 februari zullen zij weer hun deuren openen!

hendricks.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.