Wet 'n Wild
Advertorial Evenementen

10 november zal dit stadje bruisen van energie als het Wet 'n Wild Festival zijn deuren opent

Voor degenen die het genoegen nog niet hebben gehad om dit evenement te ervaren: stel je een sfeervolle verwarmde sterrentent voor en de houten vloer echoot van ritmische beats en dansende voeten. Dit is niet zomaar een feest, maar een absolute knaller om dit festival seizoen met af te sluiten.

Een van de meest opwindende dingen van dit jaar is de opname van de lokale held, TOMAN.

Afkomstig uit Alphen a/d Rijn zelf, heeft TOMAN's muzikale reis hem veel fans en bewondering opgeleverd. De rest van de avond wordt een feest met o.a. Benny Rodrigues & Nove! MENESIX gaat de avond afsluiten op een manier alleen zoals hij dit kan.

Goed nieuws voor diegenen die nog geen kaartje hebben bemachtigd: er zijn nog steeds tickets beschikbaar! Grijp je kans en maak deel uit van een van de meest memorabele nacht van het jaar. Klik hier voor tickets.

wetnwild 3 nov.jpg


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."