Cools Dance & Events

1000 euro bij elkaar gedanst voor stichting Alzheimer

Afgelopen maandag en dinsdag werd er volop gedanst bij Cools Dance & Events in Alphen aan den Rijn. Twee dagen lang zijn er dance bootcamps geweest voor de jeugdafdeling. Allebei de dagen is er in de ochtend en middag gedanst onder leiding van topcoaches uit de urban danswereld. Hiphop, house, dancehall, danstechnieken en inzichten kwamen allemaal aan bod.  

"De bootcamps waren er niet voor niets," legt Suzan Cools uit. "Wij wilde heel erg meehelpen voor een actie die onze dansdocente Fleury Posthuma op touw heeft gezet. Fleury is al geruime tijd bezig met het inzamelen van geld voor stichting Alzheimer." 

Vanuit de dansschool was het extra leuk om mee te kunnen werken om geld in te zamelen. Er is door de jeugd maar liefst €1000 euro bij elkaar gedanst tijdens deze twee dagen. "Echt een super resultaat," vertelt Suzan enthousiast. 

Wil jij ook een steentje bijdragen? Doneer dan een klein of groter bedrag. Hiervoor is speciaal een crowd funding actie opgezet.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 13:27

Start nieuw wijkteam Hoorn

Op donderdag 5 maart presenteert wethouder Leo Maat, wijkwethouder Hoorn, het nieuwe onderhoudsteam voor de openbare ruimte; het integrale wijkteam. Dit is een vast team van medewerkers dat aan de slag gaat om Hoorn schoon, heel en veilig te houden.

Evenementen vandaag 10:48

Deze sporters gingen er met een prijs vandoor op het Alphens Sportgala

Op vrijdagavond 21 februari werd het Alphens Sportgala gehouden in het Parkrestaurant van Avifauna. Voor het tweede jaar op rij werd Noussair Mazraoui uitgeroepen tot sportman van het jaar. De prijs van sportvrouw van het jaar ging naar baanwielrenster Amber van der Hulst.

Blog Opinie gisteren 20:01

MINERVA Buiten spelen

Vroeger was alles beter. Vooral het buiten spelen. Logisch, dat wel. Er waren minder auto’s en meer grasveldjes. Je ging gewoon stoepranden op straat, balletje trappen op een grasveld of schommelen op je eigen houten schommel die je vader aan de dichtstbijzijnde boom had opgehangen.