Cools Dance & Events

1000 euro bij elkaar gedanst voor stichting Alzheimer

Afgelopen maandag en dinsdag werd er volop gedanst bij Cools Dance & Events in Alphen aan den Rijn. Twee dagen lang zijn er dance bootcamps geweest voor de jeugdafdeling. Allebei de dagen is er in de ochtend en middag gedanst onder leiding van topcoaches uit de urban danswereld. Hiphop, house, dancehall, danstechnieken en inzichten kwamen allemaal aan bod.  

"De bootcamps waren er niet voor niets," legt Suzan Cools uit. "Wij wilde heel erg meehelpen voor een actie die onze dansdocente Fleury Posthuma op touw heeft gezet. Fleury is al geruime tijd bezig met het inzamelen van geld voor stichting Alzheimer." 

Vanuit de dansschool was het extra leuk om mee te kunnen werken om geld in te zamelen. Er is door de jeugd maar liefst €1000 euro bij elkaar gedanst tijdens deze twee dagen. "Echt een super resultaat," vertelt Suzan enthousiast. 

Wil jij ook een steentje bijdragen? Doneer dan een klein of groter bedrag. Hiervoor is speciaal een crowd funding actie opgezet.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.