Wet 'n Wild
Advertorial Muziek

11 november culinair genieten bij Love Soul & Dance

Wil je heerlijk genieten van Indonesische en Molukse maaltijden en heerlijke snacks? Kom dan naar het Love Soul & Dance festival aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. 

Het Soulfestival start reeds om 17: 30 uur, je kunt dan meteen bij het Love Soul & Dance foodcorner terecht om in een sfeervolle setting te genieten van de lekkernijen van Molukse cateraars Taste of Maluku & Kanu Food. Daarna kun je genieten van geweldige artiesten en top DJ’s.  

Zoals de naam al zegt staat Soul muziek centraal tijdens dit festival. In een werkelijk prachtige verwarmde sterrentent zul je genieten van top live muziek van Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels, Melanie Tuasuun, live band Angelo & Friends en de beste Soul DJ’s van Nederland, Fullscale en Mike Mercy.  Zij zorgen absoluut dat de voetjes van de vloer gaan. De echte Soulliefhebbers kennen de fijne sfeer en positieve vibe van ons festival. Het publiek is geweldig en willen met elkaar genieten en dansen op de heerlijke noten van Soul.  

Rondom het festival is parkeren gratis en is er een gratis photobooth voor de leukste herinneringsplaatjes.   

Koop een van de laatste kaarten vanaf €20,- pp via www.lovesuldance.nl   


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."