Love, Soul & Dance XL
Advertorial Evenementen

11 november grootste Soul & Disco festival van Zuid-Holland aan de Zegerplas!

Het Love Soul & Dance concept bestaat 10 jaar en heeft jarenlang plaatsgevonden op de locatie Wet n Wild. Afgelopen maart werd het 10-jarig bestaan gevierd met 1000 bezoekers in Avifauna. Het was een groot succes met de top band Danjil & Friends, Berget Lewis en Jared Grant en uiteraard met beste Soul & Disco DJ’s.

Aanstaande 11 november 2023 zal het Love Soul & Dance festival nog grootser opgezet worden aan de Zegerplas. In een fantastische verwarmde Sterrentent met houten vloer zullen ze het grootste Soulfestival van Zuid-Holland organiseren. De Alphense ondernemers Martin Kalkhoven en vader en zoon Frangken & Jason Tuhumena hebben ontzettend veel zin om dit unieke festival te organiseren.

De line-up van artiesten liegt er niet om. Niemand minder dan Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels, Melanie Tuasuun, de top band Angelo & Friends en de beste Nederlandse Soul DJ’s Mike Mercy, Fullscale en Jason Leroy zullen zorgen voor een fantastische live muziek- en swingende dansavond. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten want met de Molukse food cateraars kun je heerlijk genieten van Indonesische hapjes en maaltijden. Maar ook kun je terecht voor een ouderwets Hollands frietje.

Er is slechts plaats voor 2500 bezoekers en binnen twee weken is bijna 50% van de tickets verkocht. Wil je genieten van een heerlijke Soul & Disco vibe in een geweldige ambiance dan mag je het Love Soul & Dance festival niet missen.

Vanaf € 20 ex fee kun je een ticket bemachtigen via www.lovesouldance.nl.


Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.