13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.

Gedurende drie weken trainde Serena intensief, vaak zelfs twee keer per dag. De reis bracht haar ten slotte naar Koh Samui, waar ze werd uitgedaagd om deel te nemen aan een Muay Thai-gevecht in het International Muay Thai Stadium. Haar tegenstander, een Thaise vechter met vier jaar meer ervaring, zorgde voor enige spanning. Met de steun van haar familie ging Serena vastberaden de ring in.

De wedstrijd was anders dan normaal, want Serena mocht nu ellebogen en knieën naar het hoofd gebruiken en vocht zonder enige bescherming. Ondanks deze uitdagingen slaagde Serena erin de wedstrijd in de vierde ronde te winnen via TKO. Haar trainer Bjorn Hoogeveen, afwezig tijdens het gevecht, bleef echter betrokken door Serena op de dag van het gevecht succes te wensen en belangrijke details met haar te bespreken.

Met deze overwinning op zak bereidt Serena zich nu voor op het wereldkampioenschap Muay Thai in Bangkok in september. Vastberadenheid en de steun van haar team hebben Serena geïnspireerd om te streven naar goud dit jaar.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!