Josh Walet

14-jarig meisje vermist uit Alphen, mogelijk beïnvloed door loverboys

Francisca (14) is sinds vrijdag 8 september vermist uit Alphen aan den Rijn. De politie vraagt Alphenaren die mogelijk meer informatie hebben om hulp.

Het 14-jarige meisje is het laatst gezien op haar woongroep in Alphen aan den Rijn. Ze is vertrokken in een onbekende richting. Een woordvoerder van haar familie laat weten dat ze mogelijk in Arnhem is, daar zit haar sociale netwerk. De familie laat weten dat ze bang zijn dat Francisca in de verkeerde handen is gevallen, bijvoorbeeld loverboys.

Francisca is te herkennen aan een tatoeage op haar arm met de tekst ‘opa’. Ook heeft ze een moedervlek aan de linkerkant op haar wang, vlak boven haar neus. Ze is 170 cm, heeft donkerbruin / rood haar en groene ogen.

De politie is op dit moment druk bezig om te achterhalen waar Francisca verblijft. “Heb je informatie over deze vermissing? Deel deze dan met de politie door contact op te nemen via de opsporingstiplijn 0800-6070. Ook kun je het tipformulier invullen. Wil je liever anoniem een melding doen? Bel 0800-7000”, aldus de politie.

UPDATE 10:18 uur: het meisje is weer terecht.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 13:48

Nieuwe voorzitter Stichting Vrienden van de Adventskerk

Stichting Vrienden van de Adventskerk heeft met ingang van deze maand weer een nieuwe enthousiaste voorzitter. Dirk Dirkzwager heeft de voorzittershamer opgepakt en zal samen met de andere vijf bestuursleden verder werken aan het behoud en het in goede conditie houden van de meer dan honderdjarige Adventskerk.

Onderwijs vandaag 11:40

Eindexamenkandidaten horen vandaag of ze geslaagd zijn

Vandaag is een spannende dag voor ongeveer 191.000 middelbare scholieren in Nederland. Zij horen namelijk of ze geslaagd zijn voor hun eindexamen. Als dat het geval is, kunnen zij de vlag uithangen met hun schooltas eraan. Voor degenen die niet geslaagd zijn, volgt binnenkort een herkansing. Het definitieve aantal geslaagden wordt pas in het najaar bekendgemaakt.  

Advertorial Voorstelling vandaag 09:51

Castellum viert Keti Koti met de gedenkwaardige voorstelling 'Tula & Juliet'

Dit jaar organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn een driedaags evenement ter gelegenheid van Keti Koti, de herdenking van het koloniale en slavernijverleden en de viering van de afschaffing van de trans-Atlantische slavernij. Dit evenement staat tevens in het teken van de viering van vrijheid en gelijkwaardigheid. De eerste dag van dit driedaags evenement, maandag 1 juli, vindt plaats in Castellum met de voorstelling ‘Tula & Juliet, mijn overgrootmoeder de slavin’.

Calamiteiten gisteren 20:54

Twee gewonden na aanrijding tussen wielrenners

Dinsdagavond heeft een ongeluk plaatsgevonden op de Compierekade in Alphen aan den Rijn, waarbij wielrenners op elkaar zijn gebotst. Bij het ongeval raakten twee personen gewond.

Advertorial Eten en drinken gisteren 16:46

Ervaar de Aziatische keuken bij restaurant Yumei

Yu Mei is niet alleen de eigenaresse, maar ook de ziel van het restaurant. Haar passie voor koken komt voort uit haar jeugd in China, waar ze de kunst van het koken leerde van haar moeder. Met deze diepgewortelde kennis en liefde voor de Chinese keuken, brengt ze samen met haar kok elke dag authentieke gerechten naar haar klanten.