Josh Walet

14-jarig meisje vermist uit Alphen, mogelijk beïnvloed door loverboys

Francisca (14) is sinds vrijdag 8 september vermist uit Alphen aan den Rijn. De politie vraagt Alphenaren die mogelijk meer informatie hebben om hulp.

Het 14-jarige meisje is het laatst gezien op haar woongroep in Alphen aan den Rijn. Ze is vertrokken in een onbekende richting. Een woordvoerder van haar familie laat weten dat ze mogelijk in Arnhem is, daar zit haar sociale netwerk. De familie laat weten dat ze bang zijn dat Francisca in de verkeerde handen is gevallen, bijvoorbeeld loverboys.

Francisca is te herkennen aan een tatoeage op haar arm met de tekst ‘opa’. Ook heeft ze een moedervlek aan de linkerkant op haar wang, vlak boven haar neus. Ze is 170 cm, heeft donkerbruin / rood haar en groene ogen.

De politie is op dit moment druk bezig om te achterhalen waar Francisca verblijft. “Heb je informatie over deze vermissing? Deel deze dan met de politie door contact op te nemen via de opsporingstiplijn 0800-6070. Ook kun je het tipformulier invullen. Wil je liever anoniem een melding doen? Bel 0800-7000”, aldus de politie.

UPDATE 10:18 uur: het meisje is weer terecht.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!

Politiek gisteren 13:47

Voedsel van Eigen Land, een onderzoek

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft in kaart gebracht hoeveel en welk voedsel lokaal wordt geproduceerd. Het rapport is nu de basis voor stimuleren van korte lijnen, dus lokaal maken en opeten. Daarnaast zijn er aanbevelingen om de agrarische sector te helpen in lijn met de landelijke transitie van de landbouw.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 12:39

Waterschapsbelasting in de regio gaat omhoog

De waterschapsbelasting in de regio gaat in 2024 omhoog, ook in de gemeente Alphen aan den Rijn. Dit blijkt uit de nieuwe tarieven die hoogheemraadschappen bekend hebben gemaakt.