Josh Walet

14-jarig meisje vermist

In verband met een vermissing in de omgeving van de Cornelis Geellaan (2406 JG) is de politie op zoek naar een 14-jarig meisje van Oost-Europese afkomst.

Het meisje heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 1.60 meter en heeft een slank postuur. Zij heeft halflang donker haar (los of in een knot), draagt een donker vest en een zwarte trainingsbroek. Het vermiste meisje draagt opvallende Nike schoenen in de kleuren oranje/roze.

Andere opvallendheden zijn tatoeages van 3 stippen op haar hand en een hartje met bloemen op haar arm.

Heb jij haar gezien of heb je meer informatie? Bel dan 112.

UPDATE: Het meisje is weer terecht.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:17

Zegersloot-noord wordt helemaal Irenebos

Het geplande Irenebos in Zegersloot-noord wordt groter dan oorspronkelijk is gepland. Het bos beslaat als het klaar is het hele gebied naast het Heempark. Het bos sluit aan op het terrein van De Vlinder. Alphen aan den Rijn is in 2020 gastgemeente voor de landelijke Boomfeestdag.

Advertorial Overige gisteren 17:03

Easy Unit self-storage Alphen aan den Rijn - 35 extra boxen

Al 15 jaar kunnen kleine en grote bedrijven terecht bij Easy Unit Self-Storage voor het veilig en voordelig opslaan van goederen. De opslagruimten variëren van 1 kubieke meter tot en met 100 kubieke meter. Bedrijven, ZZP’ers en particulieren kunnen deze ruimtes voor een tijdelijke periode huren.

Onderwijs gisteren 16:26

Ashram College ontvangt Gouden Schoolkantine Schaal

Het Ashram College in Alphen heeft de Gouden Schoolkantine Schaal in ontvangst mogen nemen. Meer dan 80% van de producten in de schoolkantine van het Ashram bestaat uit betere keuze producten.