Josh Walet

17-jarige jongen aangehouden na melding balletjespistool

Zaterdag kreeg de politie een melding van twee jongens die met een balletjespistool zouden spelen. Eenmaal ter plaatse trof de politie echter wat anders aan.

De politie ging richting de Herenhof, op de melding af. Daar troffen zij de twee jongens aan, maar zonder balletjespistool. "Bij controle bleek wel één van de jongens meer dan 60 gram softdrugs en € 400 aan contant geld bij zich te hebben”, vertelt de politie. “Deze 17-jarige jongen is aangehouden voor het bezit van softdrugs en er is een onderzoek gestart om te kijken of hij mogelijk ook dealt.”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.