Calamiteiten

17-jarige jongens aangehouden wegens bezit taser

De politie heeft afgelopen zondag twee 17-jarige jongens aangehouden nadat zij een melding binnen kregen. De jongens waren in het bezit van een taser.

De twee waren gesignaleerd op de Ouvertureweg in Alphen aan den Rijn. De jongens zagen het niet zitten om te worden aangehouden en begonnen te rennen voor de politie. De agenten hebben beiden jongens aan kunnen houden na een korte achtervolging. De taser is in beslag genomen door de politie en tegen de twee jongens wordt een proces verbaal opgemaakt.

De twee waren niet de enige twee jongeren die afgelopen weekend weg rende voor de politie. Zaterdagnacht klommen twee jongeren op het dak van een school aan de Tolstraat. Eén van de twee koos eieren voor zijn geld maar de ander dacht te ontkomen door in de Oude Rijn de springen. Helaas voor hem kwam hij niet van de politie af en hebben zij allebei een bekeuring ontvangen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.