NMSA
Advertorial Cultuur

17 november Arte Duo, Concertzaal NMSA

Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Daarom krijgt Alphen aan den Rijn er een nieuwe concertserie bij de Nieuwe Muziekschool in het monumentale raadhuis aan het Burgemeester Visserpark.

In de concertzaal van het voormalige raadhuis worden de komende maanden 6 concerten van hoge muzikale kwaliteit gehouden. Het is een initiatief van de Alphense saxofoniste Aubrey Snell. Haar instrument, de saxofoon, zal bij elk van de 6 concerten een prominente rol spelen.

Het spectaculaire programma ‘Salut d’Amour’ gespeeld door het Arte Duo in Concertserie aan den Rijn. Het programma bestaat uit verschillende bijzondere klassieke werken in een nieuw jasje, met onder meer werken van Schumann, Fauré, Saint- Saëns, Elgar maar ook een Ragtime en humoristische composities van Dubois zullen niet ontbreken. Werken die allemaal mooi op dit instrument klinken.

De volgende concerten zijn op 15 december (kerstconcert), 26 januari (Alphense musici), 8 maart (Joris en de draak) en 19 april (drie topvrouwen).

Het concert ‘Salut d’Amour’ begint zondag 17 november om 14:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de zaal € 15. Reserveren kan via tel. 06-28917452 of stichtingpodiumnoot@gmail.com.

Concertzaal Nieuwe Muziekschool Alphen, Burgemeester Visserpark 30, Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gemeente vandaag 10:53

Waar hangt het college van Alphen aan den Rijn uit?

Het college van de gemeente Alphen aan den Rijn gaat regelmatig op pad. Ben jij benieuwd waar het college de komende periode allemaal bij aanwezig is? Bekijk hier de bezoeken van deze week.

Advertorial Horeca vandaag 10:16

Sinterklaas intocht actie

Om te vieren dat Sinterklaas dit weekend aankomt in Alphen, heeft Soos aan den Rijn speciale Sinterklaas acties op zaterdag 16 november.

Gemeente vandaag 09:51

Niet meer appen met gemeente

Vanaf vrijdag 22 november is het helaas niet meer mogelijk om een WhatsAppje te sturen naar Gemeente Alphen aan den Rijn.

Verkeer en vervoer vandaag 08:56

Hefbrug Boskoop op zijn vroegst pas 24 of 25 november open

De hefbrug in Boskoop blijft langer gestremd voor autoverkeer en scheepvaart. De provincie Zuid-Holland heeft laten weten dat de hefbrug op zijn vroegst pas op zondag 24 of maandag 25 november open gaat.

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.