NMSA
Advertorial Cultuur

17 november Arte Duo, Concertzaal NMSA

Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Daarom krijgt Alphen aan den Rijn er een nieuwe concertserie bij de Nieuwe Muziekschool in het monumentale raadhuis aan het Burgemeester Visserpark.

In de concertzaal van het voormalige raadhuis worden de komende maanden 6 concerten van hoge muzikale kwaliteit gehouden. Het is een initiatief van de Alphense saxofoniste Aubrey Snell. Haar instrument, de saxofoon, zal bij elk van de 6 concerten een prominente rol spelen.

Het spectaculaire programma ‘Salut d’Amour’ gespeeld door het Arte Duo in Concertserie aan den Rijn. Het programma bestaat uit verschillende bijzondere klassieke werken in een nieuw jasje, met onder meer werken van Schumann, Fauré, Saint- Saëns, Elgar maar ook een Ragtime en humoristische composities van Dubois zullen niet ontbreken. Werken die allemaal mooi op dit instrument klinken.

De volgende concerten zijn op 15 december (kerstconcert), 26 januari (Alphense musici), 8 maart (Joris en de draak) en 19 april (drie topvrouwen).

Het concert ‘Salut d’Amour’ begint zondag 17 november om 14:00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de zaal € 15. Reserveren kan via tel. 06-28917452 of stichtingpodiumnoot@gmail.com.

Concertzaal Nieuwe Muziekschool Alphen, Burgemeester Visserpark 30, Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 20:01

Kinderalimentatie – hoe gaat het in zijn werk?

Scheiden brengt financiële onzekerheid met zich mee. Kun je straks na de scheiding nog wel alles betalen? Heb je recht op kinderalimentatie en/of partneralimentatie? Vragen en zorgen rondom de kinderalimentatie spelen vaak een grote rol als de beslissing is genomen om te gaan scheiden. Zo ook bij mensen die Roosmarijn Groenendijk laatst aan tafel had.

Coronavirus in Alphen vandaag 19:29

Toerisme in eigen land en binnen Europa wordt mogelijk vanaf 15 juni

Basisscholen mogen vanaf 8 juni weer volledig open. Maar dat was niet de belangrijkste mededeling die premier Rutte op woensdagavond te melden had tijdens de persconferentie. Dat was het nieuws dat we deze zomer weer op vakantie kunnen. Maar: ga wel 'wijs op reis'. 

Overige vandaag 17:18

Eigenaresse van ring uit 1928 gevonden

Het was een bijzondere vondst, de ring uit 1928 die op dinsdag 2 juni bij de politie werd binnengebracht. Dankzij een eerlijke vinder heeft de politie nu de ring kunnen overhandigen aan de rechtmatige eigenaresse.

Algemeen vandaag 16:28

Oproep: laat afval niet op straat slingeren

We kunnen en mogen steeds meer de straat op nu de maatregelen stapsgewijs worden versoepeld. Dit nodigt uit om samen te komen, zeker als het buiten lekker weer is. Maar dit brengt ook meer zwerfafval met zich mee, wat kan zorgen voor levensbedreigende situaties bij dieren.

Calamiteiten vandaag 15:39

Meerdere inbraken in Kerk en Zanen

In de nacht van dinsdag 2 op woensdag 3 juni zijn er meerdere inbraken geweest in Kerk en Zanen. Het betreft inbraken bij woningen in de Vuurlaan en de Braziliëstraat.

Coronavirus in Alphen vandaag 14:41

'Architectonische kijkdoos' in de Raadhuisstraat

Tijdens de coronacrisis werken veel mensen thuis. Om het kantoor er toch wat leuker uit te laten zien in deze tijden, heeft B3D Architectuur iets creatiefs bedacht. In de Raadhuisstraat in Alphen hebben zij namelijk architecten van karton op hun stoelen geplaatst, zodat ze toch nog een beetje aanwezig zijn op kantoor.