Josh Walet

20 van Alphen heeft nieuwe routes

Sta jij al te trappelen voor een nieuwe editie van de 20 van Alphen? Lees dan vooral verder, want op 12 maart 2023 is het weer zover. Dit jaar met nieuwe routes. Aan welke afstand je ook meedoet in maart, je loopt over een nieuw parcours.

Niet alleen het parcours is nieuw, maar ook de start en de finishlocatie hebben een opfrisbeurt gekregen. “Zeker de nieuwe finishlocatie zorgt voor meer sfeer en gezelligheid”, laat de organisatie weten.

De 20 van Alphen kent de volgende afstanden:

  • Hoogvliet 1K Family Run
  • Zorg en Zekerheid 2.5 kilometer
  • Fitloop Berntsen Mulder Advocaten 5 kilometer
  • Prestatieloop en Blanksma Businessloop 5 kilometer
  • Bezemer Fitness 10 kilometer
  • Loop en Blanksma Businessloop 10 kilometer
  • Running & Walking Center 20 kilometer
  • Wedstrijd- en Prestatieloop en Blanksma Businessloop 20 km

De start van iedere afstand van de 20 van Alphen zal zijn op de Prins Bernardlaan. Je kunt tijdens de run je muziekoortjes thuislaten, want tijdens de route zullen er op verschillende punten muziek of entertainment zijn. Dit wordt georganiseerd door De Fantasie Companie. De finish van alle afstanden is in het Burgermeester Visserpark.

Meer informatie en inschrijven.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.