Wonen en bouwen

200 nieuwe appartementen naast Wolters Kluwer

De gemeente heeft het stuk grond tussen het gebouw van Wolters Kluwer en het station in Alphen verkocht aan een projectontwikkelaar. Op deze plek komen nieuwe appartementen en parkeerplaatsen.

Langs de Noordpoolsingel komt een appartementencomplex met in totaal 200 woningen. De ene helft worden sociale huurwoningen, de andere helft wordt verhuurd in de vrije sector.

De plannen zijn in ontwikkeling en hier komt later meer informatie over. Naast het appartementencomplex komt ook voldoende parkeerruimte. Sinds 2018 is het Wolters Kluwer pand omgebouwd tot studio's en huurappartementen voor jongeren. 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.