Theater Castellum
Advertorial Theater

2023 in met ‘A Love Letter To… 1983’

Een avond geheel in het teken van het jaar 1983, nostalgisch terug in de tijd met de wandelende muziekencyclopedie Leo Blokhuis en een fantastische band… Dat kan op donderdag 5 januari in Theater Castellum. Cadeautip voor onder de kerstboom of een leuk uitje om de kerstvakantie mee af te sluiten!

Leo Blokhuis neemt je in een muzikaal theatercollege boordevol livemuziek mee terug naar ‘83. Het jaar van de Heineken-ontvoering, de eerste Nederlandse reageerbuisbaby en Return of the Jedi. In Den Haag demonstreren ruim een half miljoen mensen tegen De Bom. We maakten kennis met de compact disc en David Bowie, The Police en Michael Jackson voerden de hitlijsten aan.

Hoe zag de wereld er toen verder uit? En wat zien en horen we daar nu nog van terug? Deze avond vol wereldnieuws, persoonlijke verhalen en vooral héél veel muziek met Strange Brew is het beste begin van een gelukkig nieuw jaar!

Over Leo Blokhuis

Leo Blokhuis is al jaren dé autoriteit als het op popmuziek aankomt. Zo maakt hij prachtige documentaires, schrijft hij boeken en is hij te horen op Radio 2. Ook is hij het gezicht van de Top 2000, het grootste muziekspektakel van Nederland.

Over Strange Brew

Strange Brew viert met hun voorstellingen de allerbelangrijkste, allermooiste gebeurtenissen uit de geschiedenis van de popmuziek. Eerder maakte zij programma's over onder andere Woodstock, Elvis Presley, The Beach Boys en Paul McCartney.

Tickets

‘A Love Letter To… 1983’ is op donderdag 5 januari (aanvang 20:15 uur) te zien in Alphen aan den Rijn. Kaarten zijn te koop via theatercastellum.nl.


Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.