Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

21% btw korting bij Dutch Dream Slaapcomfort

In de maand september krijg je 21% btw korting op alle Cool Motion matrassen van M line. En is je boxspring ook aan vervanging toe? Dan krijg je daarbij ook nog 21% btw korting op je boxspring! 

een leuk extraatje! Bij de aanschaf van de Cool Motion 5 t/m 8 vervalt namelijk ook de btw van een Dutch Sleep boxspring naar keuze. Deze boxspring kan je zelf samenstellen en wordt met de hand gemaakt in hun eigen fabriek in Ter Aar. 

M line Cool Motion matrassen 

Het drukverlagende Cool Motion matras vormt zich naar de contouren van het lichaam, waarbij de pocketveren en schuimlagen zorgen voor een heerlijke nachtrust. Door de drukverlagende werking wordt M line vaak aangeraden door fysiotherapeuten en zijn de matrassen geliefd bij topsporters. 

Persoonlijk advies 

De adviseurs nemen graag de tijd om je van persoonlijk advies te voorzien. Kom gerust kijken en testen in een fijne en ongedwongen sfeer.

Je bent welkom in de winkel aan de Euromarkt 103 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie en de voorwaarden van de actie vind je hier. 


Meer nieuws

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.