Van Ekris
Advertorial Overige

25, 40 en 40 jaar jubileum plus pensioen

Zaterdagavond 2 november heeft Van Ekris deze 4 toppers in het zonnetje gezet: Wil (25 jr in dienst), Willem & Ronald (beide 40 jr in dienst) en Ab die met pensioen gaat! Een zeer uniek moment, waarbij er met een mooi en trots gevoel terug is geblikt op de rijke historie van Van Ekris.

Al vanaf het begin in de jaren 80 waren ze al bij Van Ekris. Ronald is ooit begonnen als assistent boekhouder en inmiddels financieel manager bij Van Ekris. Ab en Willem zijn ooit begonnen als junior monteur en uitgegroeid tot toppers in het vak (werkplaats en receptie). Daarnaast moet Wil niet vergeten worden, altijd is het interieur spic en span in Mijdrecht.

De avond zelf heeft Van Ekris leuke anekdotes naar voren gehaald maar ook nog unieke videobeelden van Van Ekris tijdens het 75-jarig bestaan. Hier werd heel hard om gelachen. Van Ekris bestaat al meer dan 100 jaar en daar hebben Willem, Ab, Wil en Ronald een prachtige bijdrage aan geleverd.

Van Ekris bedankt iedereen die zich altijd voor Van Ekris heeft ingezet. “Zonder jullie waren wij niet waar we nu zijn.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:30

Bloemen en brieven ter nagedachtenis aan slachtoffer steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats in een woning aan de Robijnstraat in Alphen. Hierbij is een 16-jarige jongen uit Amsterdam overleden. Ter nagedachtenis aan het slachtoffer zijn er bloemen en brieven neergelegd op het Topaasplantsoen.

Overige vandaag 14:48

Krijgt Alphen een locatie voor Real Life Gaming?

Sinds 2018 bieden Sebastiaan Thie en Roy van Ommen Real Life Gaming (RLG) aan. Hun doel is om de nieuwe generatie kinderen uit te dagen door sport en gamen met elkaar te combineren. Thie en Van Ommen hebben de gemeente Alphen aan den Rijn nu ook benaderd voor een locatie in Alphen.

Overige vandaag 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?

Advertorial Evenementen vandaag 12:39

MidWeekConcert van de NMSA

Op woensdag 4 maart kun je genieten van een zeer gevarieerd muzikaal programma tijdens het MidWeekConcert van de Nieuwe Muziekschool Alphen.

Blog Opinie vandaag 11:50

Alleen ARC voetbalt komend weekeinde

Van de Alphense clubs komt komend weekeinde alleen ARC in actie. Mark Evers en zijn mannen gaan in Barendrecht voetballen tegen Smitshoek. ARC en Smitshoek zijn tot heden volkomen gelijkwaardig aan elkaar.

Algemeen vandaag 11:07

“Ik voel me zeker geen held”

Op woensdag 12 februari duwde Alphenaar Tommy Heineman (27) een vrouw (87) zachtjes de vangrail in toen hij zag dat de vrouw onwel was geworden achter het stuur. Bij ons doet hij, samen met medebetrokkene Mark Vollbregt (37), eenmalig zijn verhaal.