25 Baronie-prijswinnaars met de bus naar Brugge

Winkelcentrum De Baronie bestaat 5 jaar! In april organiseerde Winkelcentrum De Baronie een feestelijke jubileumactie.


Maak kans op bus dagtocht voor twee personen met Van der Valk Vakanties naar chocoladestad Brugge op 25 mei!
In de winkels en restaurants van Winkelcentrum De Baronie kon men een deelnamekaart invullen en in de bus in de hal van Winkelcentrum De Baronie deponeren.Uit de vele honderden kaarten werden 25 prijswinnaars van de bus dagtocht naar Brugge getrokken.

Bus dagtocht naar Brugge op zaterdag 25 mei jl.
De 25 winnaars mochten iemand meenemen en zo vertrokken 50 reizigers op zaterdag 25 mei vanaf Winkelcentrum De Baronie naar Brugge. Daar wachtte hen een leuk programma, waaronder een chocolade-stadswandeling, een lunch en voor de terugreis een diner. Deze bus dagtocht werd aangeboden door Winkeliersvereniging De Baronie, Van der Valk Vakanties en Green Real Estate.

Over Winkelcentrum De Baronie
De volgende ondernemingen zijn op Winkelcentrum De Baronie gevestigd: Action, Breggen Bakkers, Bristol, Chocolatier Martinez, De Goudreinet, Domino’s Pizza, Johnny’s Burger, Fit For Free, Hoogvliet, Cuts & Colours, Kruidvat, Lidl, Little Asia, Lunchroom Jaffna, Op=Op Voordeelshop, Primera, Schoen- & Sleutelservice DenNis, Slagerij & Partyservice Arsenal, Switch, Subway, Shabu Shabu, Shabu To Go, Visspecialist Sluizeman, Zeeman.

Parkeren kan in parkeergarage Baronie bij het winkelcentrum (Pr. Margrietlaan 74-78). De eerste 1,5 uur is het gratis parkeren.
Kijk voor meer informatie over winkelcentrum Baronie op www.baronie.nuhttps://www.facebook.com/winkelenindebaronie/ of www.instagram.com/debaroniealphen


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 18:25

Kind aangereden door auto in Emmalaan

Op donderdag aan het einde van de middag vond er een incident plaats op de Emmalaan in Alphen aan den Rijn, waarbij een kind werd aangereden door een auto. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd.  

Advertorial Overige gisteren 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek gisteren 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten gisteren 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.