Groene Hart Lyceum

25-jarig bestaan Groene Hart Lyceum

Vrijdagavond 10 januari was het zover. Het jaarlijkse Nieuwjaarsgala van het Groene Hart Lyceum. Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de school werd er groter uitgepakt dan ooit te voren.

De (oud)leerlingen van het Groene Hart Lyceum gingen aan de slag met het organiseren van deze editie van het Nieuwjaarsgala. “We wilden dat dit het grootste feest van de regio Alphen aan den Rijn zou worden. Door middel van enquêtes hadden alle leerlingen inspraak op de invulling van de avond”, vertelt een van de leerlingen.

Het avondprogramma werd gevuld met artiesten als Club ondersteboven (Slam) met Jochem Hamerling en Tom van de Weerd, maar ook Stefan en Sean (YouTubers) waren van de partij. Ter ondersteuning speelde de leerlingen/docentenband en kwamen DJ Mivo en Untamable. MHEventzz verzorgde het licht en geluid en had speciaal voor het Lyceum een lichtshow ontworpen.

Het feest was volledig uitverkocht. “Het was echt een feestje. We kijken terug op een mooie editie van het Nieuwjaarsgala.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 12:24

Nieuwe balkonplaat uit hijskraan bij Lauwers gevallen

Momenteel zijn de werkzaamheden voor het renoveren van 56 woningen aan de Lauwers druk aan de gang. Maar tijdens deze werkzaamheden ging het aanbrengen van een nieuw balkon niet helemaal goed. Vlak voor plaatsing is namelijk een nieuwe balkonplaat uit de hijskraan gevallen. “Er is niemand gewond en de materiële schade is beperkt”, aldus Woonforte.

Gemeente vandaag 12:11

Parkeren van aanhangwagen, caravan, camper of trailer

De zomervakantie komt er bijna aan. Ben je van plan om weg te gaan met een aanhangwagen, caravan, camper of trailer? Let er dan op dat je dit voertuig in de gemeente Alphen aan den Rijn maximaal drie aaneengesloten dagen op de openbare weg of een parkeerplaats mag laten staan binnen de bebouwde kom.

Advertorial Voor Kinderen vandaag 10:38

Vertier voor kinderen tijdens het Alphense Summercamp

Vakantie naar het buitenland zit er dit jaar voor veel mensen niet in. Wat is dan leuk om te doen voor kinderen in de zomervakantie? Speciaal voor deze kinderen wordt van 20 t/m 24 juli het Alphense Summercamp georganiseerd.

Politiek plein vandaag 09:51

Nieuw & normaal: de dorps- en buurthuizen van de toekomst

Half juli ligt er in de gemeenteraadsvergadering van Alphen aan den Rijn een voorstel om dorps- en buurthuizen aan te wijzen in alle kernen. Dit is het officiële eindvoorstel waarmee fase 3 wordt afgesloten en de gemeente kan overgaan naar de uitvoering.