Groene Hart Lyceum

25-jarig bestaan Groene Hart Lyceum

Vrijdagavond 10 januari was het zover. Het jaarlijkse Nieuwjaarsgala van het Groene Hart Lyceum. Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de school werd er groter uitgepakt dan ooit te voren.

De (oud)leerlingen van het Groene Hart Lyceum gingen aan de slag met het organiseren van deze editie van het Nieuwjaarsgala. “We wilden dat dit het grootste feest van de regio Alphen aan den Rijn zou worden. Door middel van enquêtes hadden alle leerlingen inspraak op de invulling van de avond”, vertelt een van de leerlingen.

Het avondprogramma werd gevuld met artiesten als Club ondersteboven (Slam) met Jochem Hamerling en Tom van de Weerd, maar ook Stefan en Sean (YouTubers) waren van de partij. Ter ondersteuning speelde de leerlingen/docentenband en kwamen DJ Mivo en Untamable. MHEventzz verzorgde het licht en geluid en had speciaal voor het Lyceum een lichtshow ontworpen.

Het feest was volledig uitverkocht. “Het was echt een feestje. We kijken terug op een mooie editie van het Nieuwjaarsgala.”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige gisteren 14:11

Ank de Groot treedt af als voorzitter van Alphia

Ank de Groot heeft besloten niet langer voorzitter te willen zijn van voetbalvereniging Alphia. Dit meldt zij op de website van Alphia op zaterdag 25 januari. De Groot ligt al langer onder vuur bij een groep leden van Alphia.

Calamiteiten gisteren 11:43

41-jarige bestuurder veroorzaakt meerdere gevaarlijke situaties

Op zaterdagavond 25 januari veroorzaakte een 41-jarige man zonder bekende woon- of verblijfplaats meerdere gevaarlijke situaties. Uiteindelijk werd hij door meerdere politieauto’s klemgereden op de N207 bij Alphen aan den Rijn. De politie laat weten dat de man onder andere verantwoordelijk is voor spookrijden.

Advertorial Toneel gisteren 11:19

Theatergezelschap Fada speelt Change in Parkvilla

Fada theater is een professioneel theatergezelschap dat bestaat uit Syrische vluchtelingen. Oorspronkelijk bestond de groep uit acteurs, die elkaar in 2015 in de noodopvang van Alphen aan den Rijn hadden ontmoet. Inmiddels is de samenstelling van de groep veranderd.

Calamiteiten gisteren 01:51

Achtervolging geëindigd op de N207

Op zaterdagavond is er een achtervolging geëindigd op de N207 bij Alphen aan den Rijn. Een voertuig werd door meerdere politie auto’s klem gereden op de Ring-Oost.

Winkels 25 jan. 2020 19:18

Toko Ming Jen viert overname met afscheidsfeest

Toko Ming Jen heeft vanaf zondag 1 maart andere eigenaren. Een nieuw ondernemersstel gaat de Aziatische supermarkt overnemen. Daarom gaf Toko Ming Jen op zaterdagmiddag 25 januari een afscheidsfeest.