Groene Hart Lyceum

25-jarig bestaan Groene Hart Lyceum

Vrijdagavond 10 januari was het zover. Het jaarlijkse Nieuwjaarsgala van het Groene Hart Lyceum. Naar aanleiding van het 25-jarig bestaan van de school werd er groter uitgepakt dan ooit te voren.

De (oud)leerlingen van het Groene Hart Lyceum gingen aan de slag met het organiseren van deze editie van het Nieuwjaarsgala. “We wilden dat dit het grootste feest van de regio Alphen aan den Rijn zou worden. Door middel van enquêtes hadden alle leerlingen inspraak op de invulling van de avond”, vertelt een van de leerlingen.

Het avondprogramma werd gevuld met artiesten als Club ondersteboven (Slam) met Jochem Hamerling en Tom van de Weerd, maar ook Stefan en Sean (YouTubers) waren van de partij. Ter ondersteuning speelde de leerlingen/docentenband en kwamen DJ Mivo en Untamable. MHEventzz verzorgde het licht en geluid en had speciaal voor het Lyceum een lichtshow ontworpen.

Het feest was volledig uitverkocht. “Het was echt een feestje. We kijken terug op een mooie editie van het Nieuwjaarsgala.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:02

Coronaproof Burendag vieren, hoe doe je dat?

Dit jaar vieren we Burendag op 26 september. Bij deze jaarlijks terugkerende dag vieren buurtbewoners met elkaar feest. Omdat alles dit jaar coronaproof moet, hebben wij een aantal tips verzameld om toch Burendag te kunnen vieren.

Blog Politiek gisteren 19:57

MINERVA Kluisje

De chronisch zieke medemens heeft het op dit moment lastiger dan ooit. Door de maatregelen tegen corona. Vooral als je verder een soort van goed functioneert, moet je nog meer dan anders tussen alle obstakels door laveren om een enigszins normaal leven te leiden.

Overige gisteren 18:13

Kunstenaars van Atelier Verfstreken fleuren winkelcentrum op met muurschildering

De kunstenaars van Atelier Verfstreken hebben een mooie opdracht gekregen van de winkeliersvereniging van winkelcentrum De Aarhof. Zij mogen een muurschildering maken in het gedeelte dat naar de nieuwe parkeergarage leidt. “Het is heerlijk om zo midden in het centrum van Alphen met elkaar bezig te zijn.”

Advertorial Overige gisteren 17:25

Dit weekend open dagen bij Ski & Snowboard Xperience

Om alvast vooruit te lopen op de wintersportpret organiseert Ski & Snowboard Xperience Alphen aan den Rijn dit weekend open dagen. Op zaterdag en zondag kun je tussen 10:00 en 17:00 uur terecht voor diverse activiteiten. Een ideale manier om je voor te bereiden op het komende wintersportseizoen!