Sjoesie
Advertorial Eten en drinken

25% korting bij Sjoesie op elke tweede Poké Bowl

Sinds kort is restaurant Sjoesie geopend in de Hooftstraat op nummer 93. Hier kun je terecht voor heerlijke innovatieve sushi, sando’s en natuurlijk Poké Bowls. En het beste nieuws, je ontvangt nu op jouw tweede Poké Bowl 25% korting!

Nadat jouw bestelling is geplaatst, gaat Sjoesie aan de slag. ‘’Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met voedselallergie of voedselintolerantie.’’ Bovendien krijg je op elke bestelling via de eigen website van Sjoesie 5% korting van af € 50,-.

Sjoesie is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 22.00 uur voor bezorging en afhaal. Bekijk eens de website. Bestellen kan hier of via Thuisbezorgd.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen gisteren 15:51

Onderhoud aan de ruiterroute Zegersloot-Zuid

De gemeente Alphen aan den Rijn start maandag 10 oktober met onderhoudswerkzaamheden aan ruiterroute Zegersloot. Dit op aanvraag van veel verschillende partijen, waaronder hippisch centrum ‘Zeegersloot’.

Verkeer en vervoer gisteren 14:49

GO Sharing start met elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn

Deelvervoerbedrijf GO Sharing is vandaag begonnen met het plaatsen van 40 elektrische deelfietsen in Alphen aan den Rijn. Het bedrijf verkreeg hier eerder een vergunning voor, naast het aanbieden van hun elektrische deelscooters. De e-bikes zijn bedoeld voor de actieve, kortere rit van A naar B, of als laatste vervoersmiddel naar de eindbestemming van een langere reis.

Advertorial Horeca gisteren 13:53

Wat maak je menu: Restaurant de Lelie in een nieuw jasje

Hét restaurant van Kerk en Zanen, Restaurant de Lelie, bestaat inmiddels al bijna dertig jaar. Sinds donderdag 29 september hebben zij een nieuwe menukaart. Maar wist je ook dat ze meer te bieden hebben dan alleen een avondje uiteten gaan?

Wonen en bouwen gisteren 12:59

Meedenken met wooncomplex in het Bospark

Zoals eerder aangegeven komt er een levendig en levensloopbestendig wooncomplex in het Bospark in Alphen aan den rijn. Het gaat om 120 appartementen voor senioren. Om het complex optimaal in te delen mogen mensen meedenken.