Josh Walet

29-jarige verdachte aangehouden voor autobrand in de Steenstraat

Zondagavond 4 december vond een autobrand plaats aan de Steenstraat in Alphen aan den Rijn. De politie heeft een verdachte aangehouden.

Zondagavond kreeg de politie rond 20:30 uur een melding van een autobrand in de Steenstraat in Alphen aan den Rijn. Een aanmaakblokje werd op het achterwiel aangestoken. De brand werd vroegtijdig opgemerkt en door een alerte bewoner werd de brand uit gemaakt.

De brandweer heeft nacontrole gedaan en de politie is een onderzoek gestart. “De auto was vermoedelijk aangestoken en niet veel later konden we op basis van sporen en een getuige een 29 jarige verdachte aanhouden”, aldus Politie Basisteam Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 14:25

Klassieker La Dolce Vita bij Parkvilla

In het kader van de klassieke films die Parkvilla regelmatig draait, is binnenkort La Dolce Vita te zien. In deze wereldberoemde Italiaans-Franse dramafilm vat Marcello Mastroianni (een cynische sensatiejournalist) een onverwachte passie op voor de hoogblonde filmster Sylvia, gespeeld door Anita Ekberg.

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is een jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.