Josh Walet

30-jarige man rijdt met ongeldig verklaard rijbewijs door rood op Oranje Nassausingel

Op zaterdagmiddag 7 januari merkte de politie tijdens hun surveillance een voertuig op dat met meer dan 70 km/u door het rode verkeerslicht reed. Het gebeurde op de Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn.

Een 30-jarige bestuurder uit Nieuwkoop werd zaterdag op de Oranje Nassausingel staande gehouden. Dit omdat hij te hard én door rood reed. Dit is niet de eerste keer dat op deze weg te hard gereden wordt. Afgelopen zomer heeft door deze zelfde reden een dodelijk ongeluk plaatsgevonden en ook afgelopen december werd een fietser aangereden op de Oranje Nassausingel.

“Tijdens het gesprek was de man verbaal agressief en kon hij geen rijbewijs tonen”, laat de politie weten. Na onderzoek van de politie bleek dat de man een ongeldig verklaard rijbewijs had, waarna hij is aangehouden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:32

Oranje Nassausingel wordt helemaal 50 km/u straat

De Oranje Nassausingel die vanaf de N207 Alphen-Stad invoert, wordt over de hele lengte een 50 km/u toegangsweg. De weg wordt opnieuw ingericht "Het blijft natuurlijk niet alleen bij een nieuw bord met 50", zegt wethouder Relus Breeuwsma.

Wonen en bouwen vandaag 14:52

Gemeente laat video maken over toekomst Gnephoek

Wel of niet bouwen in de Gnephoek? Deze vraag klinkt al jaren in de gemeente. Inmiddels is ook de provincie én de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening betrokken. Gemeente Alphen aan den Rijn heeft een video laten maken die laat zien hoe zij aankijken tegen de woningbouw.

Wonen en bouwen vandaag 13:45

Beschermde waterspitsmuis zorgt voor uitstel bouw Van der Valk hotel

In oktober vorig jaar heeft de raad ingestemd met de bouw van het Van der Valk hotel. Dit hotel zal langs de N11 gebouwd worden en zal dienen als ‘landmark’ in de entreeport van Alphen aan den Rijn. Waarom de bouw nog niet begonnen is? De boosdoener is een beschermde diersoort.