Economie

30 vrijwilligers helpen in Oudshoorn tijdens NLdoet

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart stonden in het teken van de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Ook in Oudshoorn kwamen dertig vrijwilligers van NLdoet langs.

De vrijwilligers hebben vrijdag ‘muziek bij de koffie’ georganiseerd. De bewoners genoten van de leuke en herkenbare liedjes van zangeres Wendy Mollee en natuurlijk van de koffie met wat lekkers.

Een succes
Peggy van Hemessen, coördinator dagbesteding bij Oudshoorn, vertelt: “Het was een geslaagde, gezellige dag! NLdoet laat zien hoe leuk en belangrijk vrijwilligerswerk is. Het plezier straalde van de bewoners en vrijwilligers af!”

De vrijwilligers
De vrijwilligers waren dit jaar scholieren van middelbare school Groene Hart, medewerkers van Berntsen Mulder Advocaten en een aantal dames van de Ladies Circle 53, het Groene Hart. NLdoet wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.