333travel

333travel genomineerd voor de VOAWARDS!

De specialist in op maat gemaakte verre reizen is genomineerd voor de VOAWARDS in de categorie MKB XL. CEO/Eigenaar Frangken Tuhumena is ontzettend trots dat zijn Alphense organisatie voor verre reizen is genomineerd. De definitieve winnaar wordt op 18 januari in Theater Castellum bekend gemaakt.  

"Als team doen we uiteraard altijd ons uiterste best om onze reizigers een mooie verre reis te bieden. Dat we als bedrijf zijn genomineerd, maakt ons zeer dankbaar", aldus eigenaar Frangken. 333travel bestaat inmiddels 23 jaar en is in 2021 vanuit Harmelen naar het Raoul Wallenbergplein 25A in Alphen verhuisd. De reisorganisatie is een zogenaamde directseller. Dit betekent dat 333travel al haar reizen zelf inkoopt en direct aan de reizigers aanbiedt. Met andere woorden: 333travel werkt niet met tussenpersonen. Als je via reisbureaus of via andere tussenpersonen boekt, maakt dit de reissom zeker 10 tot 15% duurder.

Bij 333travel krijg je de beste prijs voor een fantastische verre reis. Ze staan daarbij voor een uitstekende kwaliteit en service. Frangken vertelt: "Er hebben al heel veel Alphenaren met ons gereisd en we zullen ons best blijven doen om ook onze toekomstige reizigers hun droomreis te bezorgen."

Voor meer informatie zie de site van VOA awards.

Frangken Tuhumena wenst, namens zijn 333travel team, iedereen een fantastisch en gezond 2024 toe!


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.