Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

333travel, verre reizen, voor iedereen uniek

Volledig verzorgd op reis gaan. Deze trend heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Frangken Tuhumena, CEO van 333travel, merkt dat ook. En laat 333travel nou dé specialist zijn in het samenstellen van privéreizen op maat. Beeld je eens in: een rondreis waarbij je niet vast zit aan een groep, maar alles afgestemd is op jouw specifieke wensen. Gegarandeerd een unieke beleving.

Op vakantie gaan is voor veel mensen een hoogtepunt in de jaarlijkse planning. Dit begint bij het uitzoeken van een bestemming, en gaat vaak door totdat de sleutel bij thuiskomst weer in het slot gestoken wordt. Op het moment dat de bestemming is uitgekozen valt er echter nog een hoop werk te verrichten, want iedere bestemming neemt weer de nodige voorbereiding met zich mee. En dat is waar 333travel in uitblinkt.

Authentieke reizen

333travel is 22 jaar geleden opgericht door gepassioneerde wereldreizigers, die hun ervaringen en kennis graag delen met andere mensen. “Onze reisexperts kennen de bestemmingen op hun duimpje. Zij weten precies welke hotels de beste kamers hebben, welke bezienswaardigheden je niet mag missen en wat de verborgen plekjes zijn. Ofwel de plekken waar de massa niet komt, waar je van de gebaande paden af gaat, en waar je op een pure manier in aanraking komt met de locals”, vertelt Frangken vol trots.

Kwaliteit staat hierbij voorop. Of je nou naar Bali, Amerika of Zuid-Afrika gaat, 333travel zorgt ervoor dat jij onbezorgd kunt genieten van al het moois dat de wereld te bieden heeft. “Daarom werken we bij iedere reis minimaal met 3-sterren hotels. Afhankelijk van jouw gewenste luxe waarderen we dat zonder problemen op naar 4- of 5-sterren. Bij de boeking zorgen we direct voor de benodigde reisbescheiden, en bij aankomst staat een team klaar om jou te ontvangen en in de watten te leggen.”

Volledige ontzorging

Er zit natuurlijk een zekere charme aan het zelf regelen en samenstellen van een reis. De voordelen van een verzorgde reis wegen daar echter volgens Frangken zeker tegenop. “Bij ons zijn alle reizen volledig verzekerd en is er 24/7 assistentie. Wij zijn lid van ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Op het moment dat in het land van bestemming onvoorziene situaties zijn, zoals een lockdown of een vulkaanuitbarsting, is er gratis repatriëring en worden alle kosten vergoed. Wij zorgen ervoor dat je binnen korte tijd weer veilig thuis bent, zonder dat je zelf iets hoeft te regelen.”

333travel biedt een uitgebreid assortiment aan bestemmingen en type reizen, die allemaal een persoonlijke aanpak krijgen. “Wij zijn een direct seller. Dat betekent dat er niet wordt gewerkt met tussenpersonen, wat onnodige extra kosten voorkomt. Bovendien leggen we de reis pas vast als jij akkoord gaat. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent”, zegt Frangken. “Wij regelen alles: van vluchten en transfers tot aan hotels en excursies, al naar gelang je wensen en je budget. Het enige wat jij zelf nog hoeft te doen? Lekker achterover leunen en genieten van je vakantie!”

Tekst loopt door onder de foto

COVERSTORY-Alphens-magazine-editie11.jpg

Rondreizen voor iedereen

Als reiziger kun je bij 333travel zowel kiezen voor individuele reizen als familiereizen. Van een Grand Tour, waarbij je een programma volgt, tot aan een Fly & Drive, waarbij je zelf met de door 333travel geregelde auto op stap kan. Alleen de overnachtingenboek je dan vooraf. Liever een combinatie van deze reisvormen? Geen enkel probleem. Jij geeft de wensen aan, 333travel doet de rest!

“Bij onze familiereizen houden we echt rekening met de kinderen. Zo moet ieder hotel op de reis voorzien zijn van een zwembad en houden we in de dagplanning zoveel mogelijk rekening met de aandachts spanne van de kinderen. Ook denken we aan de ligging van de kamers; wij zorgen er altijd voor dat je een familiekamer hebt, aangrenzende kamers óf kamers die tegenover elkaar liggen.”

Creëer samen met ons jouw unieke rondreis

Complete rondreizen zijn de kracht en de core business van 333travel. En het goede nieuws? Alle rondreizen zijn volledig aan te passen naar jouw smaak én budget.

“Ons motto is niet voor niets ‘Verre reizen. Voor iedereen uniek’. Op de website kun je kiezen uit een overvloed aan bestemmingen en soorten reizen. Dit kun je boeken zoals het is, maar je kan het ook aanpassen naar je eigen wensen”, legt Frangken uit.

“Natuurlijk helpen we je bij het maken van de juiste keuzes. Onze reisspecialisten stellen gerichte vragen om jouw voorkeuren te bespreken. Heb jij liever alleen maar 5 sterren hotels? Of wil je juist nog meer excursies? Alles is mogelijk. Vanuit hun eigen ervaring en expertise voorzien onze reisspecialisten jou van passend advies en tips over de bestemming van jouw keuze.”

Is alles besproken? Dan gaan de reisspecialisten aan de slag om een passend reisvoorstel op maat te maken. “En dat voorstel passen we net zo lang aan totdat jij 100% de reis hebt die jij wil.”

Olifanten verzorgen en spelen in het zand

Deze rondreis door Thailand is ideaal voor gezinnen. Er is veel te zien, en er staat voor ieder wat wils op de planning. Thaise mensen zijn gek op kinderen en zullen dan ook zorgen dat het hen aan niets ontbreekt.

Deze reis is de perfecte manier om de hele familie kennis te laten maken met Azië. In een rustig tempo ontdek je Thailand, samen met je kinderen. Zo vaar je in bootjes door de kanaaltjes van Bangkok, fiets je tussen oude tempelruïnes, ga je olifanten verzorgen, en bezoek je een waterval midden in de jungle. Daarnaast is er uiteraard ook genoeg ruimte voor rust en ontspanning. Bij alle hotels is een zwembad aanwezig. En je hebt dagen waarop er geen vaste activiteiten op de planning staan en je dus zelf de dag kunt indelen. De reis eindigt op het mooie eiland Koh Samet. Een ideale omgeving waarin de kinderen kunnen spelen op het strand en jij lekker kunt ontspannen.

Tekst loopt door onder de foto

alphens.nl magazine 2023 - 333travel Thailand-1.jpeg

Ontdek de onbekende en traditionele kant van Bali

De ideale mix van zon, zee, strand, cultuur, natuur én heerlijk eten. Dat is Bali, met recht één van de populairste eilanden van Indonesië. Het is een land met een unieke cultuur, vele tradities en uiterst vriendelijke inwoners.

Met deze unieke reis vol verborgen plekjes ervaar je een andere kant van dit prachtige eiland. De reis brengt je van mooie stranden naar één van Bali’s grootste tempels: de Pura Batukaru. Je bezoekt de mooiste rijstterrassen van Bali en gaat langs koffie-, cacao- en fruitplantages. Bij het tweelingmeer van Tamblingan staat een kanotocht op de planning. En onderweg naar Lovina bezoek je het enige boeddhistische heiligdom op Bali. Maar er is ook tijd om te snorkelen in Amed, een bad te nemen in het waterpaleis van Tirtagangga, en een heel bijzonder reinigingsritueel te ervaren bij de heilige waterbron van Tirta Empul.

Tekst loopt door onder de foto

alphens.nl magazine 2023 - 333travel Bali 3.jpeg

Beleef de mooiste junglemomenten in natuurparadijs Costa Rica

Tijdens je reis door natuurparadijs Costa Rica kom je langs vulkanen, nevelwouden, hooggebergten, smaragdgroene jungles, en witte palmstranden met koraalriffen. De natuur is grotendeels nog onaangetast. Daardoor leven er bijzondere exotische dieren, zoals de tapir, de luiaard, en de miereneter. Daarnaast is het ook de natuurlijke habitat van reusachtige schildpadden, walvissen en dolfijnen.

Ontdek de diepe jungle van Tortuguero National Park. Tortuguero is vernoemd naar de schildpadden die hier aan land komen om te broeden. Bezoek Turrialba, de op één na hoogste vulkaan van Costa Rica. Ga met een boottocht naar Drake Bay, waar je met een beetje geluk onderweg dolfijnen en walvissen kunt spotten. Een bezoek aan Corcovado National Park zorgt voor de ultieme jungle ervaring. De baai van Playa Carillo leent zich fantastisch voor surfen of kajakken. De reis eindigt aan het tropische strand van Playa Carrillo.

alphens.nl magazine 2023 - 333travel Costa-Rica-1.jpeg

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.

 


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.