Josh Walet

4-jarig meisje aangereden door scooter en gewond achtergelaten

In de Julianastraat in Alphen aan den Rijn heeft afgelopen weekend een verkeersongeval plaats gevonden. Een scooterrijder reed een 4-jarig meisje aan. De bestuurder van de scooter is na het ongeval niet gestopt maar doorgereden. Het meisje is voor haar lestel naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens de Politie Alphen aan den Rijn kwamen er wel direct veel omstanders in actie. Zij hebben zich over het meisje en haar ouders ontfermd. Ook gingen er direct een aantal achter de bestuurder aan in een poging deze alsnog tegen te houden.

Ook kreeg de politie meerdere beveiligingsbeelden en dashcam beelden aangeleverd. Een oplettende burger zag de scooter in de Karel Doormanstraat staan. De scooter is door de politie in beslag genomen.

De politie Alphen aan den Rijn is blij met de hulp van de omstanders “Wij willen een ieder die geholpen heeft onze dank overbrengen en aangeven dat al die hulp ons enorm gaat helpen in het verdere onderzoek naar deze verlaten plaats ongeval”.

munneke.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca gisteren 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.