Josh Walet

40 jaar Windsurfvereniging Zegerplas

Windsurfvereniging Zegerplas viert dit jaar haar 40-jarig bestaan.

“Eind jaren 70 is de Zegerplas een populaire windsurflocatie geworden. In die tijd waren er ieder weekend heel wat mensen op de plas te vinden”, vertelt Maurice Brancart van Windsurfvereniging Zegerplas. “Genoeg reden voor de 2 enthousiaste windsurfers Gerard de Smits en John van Wely om een windsurfvereniging op te richten. Sindsdien bestaat de vereniging uit een betrokken en hechte groep vrijwilligers die de vereniging actief, succesvol en gezellig houden. Daar zijn wij heel dankbaar voor.”

Officiële receptie
“De windsurfvereniging is inmiddels al 40 jaar een actieve vereniging met een eigen clubgebouw, materiaal en materiaal stalling”, glundert Maurice. “Dat hebben we dit jaar al gevierd met verschillende activiteiten, maar omdat de oprichtingsdatum eraan komt organiseren we binnenkort nog een receptie.”

Op zondag 10 november wordt er voor oud leden, relaties en andere vrienden van de windsurfvereniging een officiële receptie gehouden. De officiële receptie vindt plaats tussen 15:00 en 18:00 uur in het clubgebouw van de windsurfvereniging. Aanmelden voor de receptie kan via: 40jaar@wsvzegerplas.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:29

Verdachte in onderzoek Kelvin Maynard vrijgelaten

Op donderdag 14 november heeft de recherche een verdachte aangehouden in het onderzoek naar de dood van Kelvin Maynard, ex-voetballer van Alphense Boys. De verdachte is op vrijdag 15 november vrijgelaten.

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.