Josh Walet

40 jaar Windsurfvereniging Zegerplas

Windsurfvereniging Zegerplas viert dit jaar haar 40-jarig bestaan.

“Eind jaren 70 is de Zegerplas een populaire windsurflocatie geworden. In die tijd waren er ieder weekend heel wat mensen op de plas te vinden”, vertelt Maurice Brancart van Windsurfvereniging Zegerplas. “Genoeg reden voor de 2 enthousiaste windsurfers Gerard de Smits en John van Wely om een windsurfvereniging op te richten. Sindsdien bestaat de vereniging uit een betrokken en hechte groep vrijwilligers die de vereniging actief, succesvol en gezellig houden. Daar zijn wij heel dankbaar voor.”

Officiële receptie
“De windsurfvereniging is inmiddels al 40 jaar een actieve vereniging met een eigen clubgebouw, materiaal en materiaal stalling”, glundert Maurice. “Dat hebben we dit jaar al gevierd met verschillende activiteiten, maar omdat de oprichtingsdatum eraan komt organiseren we binnenkort nog een receptie.”

Op zondag 10 november wordt er voor oud leden, relaties en andere vrienden van de windsurfvereniging een officiële receptie gehouden. De officiële receptie vindt plaats tussen 15:00 en 18:00 uur in het clubgebouw van de windsurfvereniging. Aanmelden voor de receptie kan via: 40jaar@wsvzegerplas.nl.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 18:01

Bouwen in de Gnephoekpolder is lange termijn planning

De provincie Zuid-Holland is tegen nieuwbouw in de Gnephoek. Daarnaast zijn aan de zuidrand bedrijven gevestigd die niet zomaar kunnen verhuizen. Bovendien is de gemeente  geen grondeigenaar. Op de lange termijn is de Gnephoekpolder echter de ideale locatie voor een nieuwe woonwijk aan de rand van Alphen-Stad.

Politiek gisteren 17:09

Twee inwoners uit Alphen de dupe van kinderopvangtoeslag affaire

Eerder dit jaar kwam het nieuws naar buiten dat er ook in Alphen aan den Rijn slachtoffers zijn van de kinderopvangtoeslagen affaire. SP had hierover vragen gesteld aan het college van burgemeester en wethouders. Uit de antwoorden blijkt dat recentelijk twee inwoners uit Alphen zich hierover bij de gemeente hebben gemeld.

Verkeer en vervoer gisteren 16:40

Gratis gehandicaptenparkeerapp slaat nog niet aan

In juni 2019 had de gemeente Alphen aan den Rijn een primeur: als eerst gemeente van Nederland werd het mogelijk om te parkeren met een gratis gehandicaptenparkeerapp (GPA). Maar doordat een overgrote meerderheid van de kaarthouders de app nog niet gebruikt, moet een handhaver achter de nieuwe scanauto aanrijden.

Blog Opinie gisteren 16:01

Gelijkspel is een teleurstelling voor ARC, Alphense Boys haakt op alle fronten af

ARC kreeg zaterdag 15 februari bezoek van Capelle waarvan de uitwedstrijd redelijk simpel met 2-1 werd gewonnen. Dat zou dus op eigen veld opnieuw moeten kunnen, want de voormalige derde divisionist stond acht plekken lager op de ranglijst en moet hard knokken om een nieuwe degradatie te voorkomen.

Advertorial Cultuur gisteren 15:19

Voorjaarsvakantie in Parkvilla

Het is bijna vakantie! Op maandag 24 februari begint in Alphen de voorjaarsvakantie. Daarom draait Parkvilla twee leuke kinderfilms voor alle leeftijde: 'De Grote Boze Vos' en ‘Solan & Ludwig gaan naar de maan’.

Calamiteiten gisteren 14:53

Politie helpt jonge beschonken vrouwen

Afgelopen weekend hebben twee jonge vrouwen iets te diep in het glaasje gekeken. Zij konden niet meer op eigen kracht thuiskomen en hadden de hulp van de politie nodig.