Jaffna
Advertorial Horeca

5-jarig jubileum van Restaurant Jaffna

Restaurant Jaffna op winkelcentrum De Baronie in Alphen aan den Rijn bestaat aanstaande zondag 12 juni, 5 jaar. Ter gelegenheid van het 5-jarig jubileum krijg je van zondag 12 tot en met donderdag 30 juni het tweede kopje koffie gratis.

Jaffna

Restaurant Jaffna kent een uitgebreide kaart: van een kop koffie of thee met wat lekkers (huisgemaakt en vers), diverse soorten luxe belegde broodjes (ook glutenvrij brood) en lunchsalades tot huisgemaakte dagmaaltijden (internationale keuken).

Gratis koffie

Kom aanstaande zondag 12 juni langs en geniet van de hele maand juni van een heerlijk kopje koffie. Elk tweede kopje koffie krijg je gratis!

Sri Lankaanse gerechten

Sinds twee jaar richt Restaurant Jaffna zich op heerlijke Sri Lankaanse gerechten. Ze werken alleen met verse producten en maken vrijwel alles zelf. Alle kruiden komen speciaal uit Sri Lanka en de ingrediënten die zij nodig hebben, kopen ze bij ondernemers in de buurt. Er komt niets uit vriezer. Ze serveren verschillende soorten lekkernijen zoals Kottu roti en Iddiyapan, maar ook verschillende soorten curry’s, zoals een kippendijen curry. Geniet van een heerlijke rijsttafel voor € 13,95 per persoon.

Wees welkom bij Restaurant Jaffna en eet smakelijk!


Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.