Josh Walet

51-jarige man aangehouden bij overslagbedrijf rondom Alphen vanwege drugssmokkel

Bij een overslagbedrijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn is afgelopen week een 51-jarige man aanhouden. Dit omdat de man betrokken zou zijn bij een drugssmokkel.

Op 21 mei werd in de haven van Antwerpen door de Belgische douane meer dan 200 kilo cocaïne aangetroffen in een container.  Bij de bronlading Cassave, werd de 200 kilo ontdekt en uit de container gehaald en verder gestuurd naar de bestemming. De politie volgde de container naar een overslagbedrijf in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

“Toen de container door een 51-jarige man zonder vaste verblijfplaats in Nederland  werd opgewacht werd hij gelijk aangehouden en ingesloten voor verhoor”, laat de politie weten. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Werken vandaag 11:45

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 39

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Voorkeuren van bezoeker vandaag 09:11

Dansen: "Quality time" voor twee!

Dansen is plezier voor twee was jarenlang de slogan van de Nederlandse dansscholen. Het was in een tijd dat werkelijk iedereen wekelijks danslessen bezocht bij zo'n 500 dansscholen in het hele land, het was in een tijd dat de discomuziek letterlijk uit de radio schalde en dat je op vrijdagmiddag de Top-40 volgde voor de belangrijkste verschuivingen in de hitparade. Platen (vinyl) in singles en lp's gingen grif over de toonbank want je wilde die muziek ook echt graag in huis hebben.

Blog Opinie gisteren 20:34

MINERVA Ongehinderd

Volgende week is er een evenement in het Alphense Stadshart. Op het Thorbeckeplein is een hindernisbaan ingericht met obstakels om het mensen die slecht zien, in rolstoelen zitten of met rollators lopen moeilijk te maken. Iedereen mag de uitdaging aangaan op donderdagmiddag 5 oktober.