88-jarige Alphenaar raakt gewond na ongeval A9

In de nacht van zaterdag op zondag zijn een 88-jarige man uit Alphen en een 64-jarige vrouw uit Hilversum gewond geraakt na een ongeval op de A9 bij Badhoevedorp.

Het is nog niet duidelijk wat de precieze oorzaak is van het ongeval. Volgens de politie verklaren getuigen dat de man plotseling ging remmen waardoor de vrouw achter op de auto knalde. De auto van de vrouw is volledig uitgebrand na het ongeluk. Beiden zijn naar het ziekenhuis gebracht in verband met verwondingen. Hoe het met de man en vrouw gaat, is niet bekend.

Omdat er nog een hoop onduidelijk is, is de politie op zoek naar getuigen van het ongeval. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 08:43

Persoon onder invloed springt meerdere keren van trap

In de nacht van zondag 17 op maandag 18 november reageerde de politie op een persoon die onder invloed van drugs compleet door het lint ging. Hierbij raakte de persoon en een agent gewond.

Evenementen gisteren 11:53

Begin december opnieuw Midwinter Fair in Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Advertorial Horeca 16 nov. 2019 15:31

Voel je thuis bij Snackbar de Van Nesstraat

Als je binnenkomt word je ontvangen met een glimlach. En sinds kort bieden ze ook tafelservice aan. Welkom bij Snackbar de Van Nesstraat.

Evenementen 16 nov. 2019 14:02

Sinterklaas gearriveerd in het Alphense centrum

Sinterklaas en zijn Pieten zijn zaterdagochtend weer aangekomen in Alphen aan den Rijn. De goedheiligman kwam rond 11:30 uur aan op het Rijnplein, waar duizenden ouders en kinderen zich hadden verzameld.