Josh Walet
Advertorial Werken

Aan de slag als Account Manager? Bij Froot zit je goed!

Ben jij een echte salestijger? Froot zoekt een Account Manager. Een enthousiast persoon die stevig in de schoenen staat. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Eigenaar Jan Willem Hoek vertelt je alle ins en outs over de functie!

Wat ga ik doen als Account Manager?

Jan Willem: “Froot is in heel Nederland actief. Als Account Manager ben je de eerste schakel tussen de klant en onze service. Het is jouw taak om prospects te benaderen, te adviseren en deals te sluiten. Een uitdagende functie, want je bent verantwoordelijk voor het gehele sales traject, van A tot Z. Vanzelfsprekend krijg je ook volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in je functie en ons bedrijf. Dat past bij onze visie!”

Hoe ziet mijn werkdag als Account Manager eruit?

Jan Willem: “Hoe jouw werkdag eruit ziet varieert van dag tot dag. Je begint de dag bijvoorbeeld met het werven van nieuwe klanten door telefoontjes te plegen. Daarna is het tijd om offertes op te maken en te versturen, leads op te volgen en nieuwe aanvragen te verwerken. Na de lunch ga je in jouw auto van de zaak op pad voor een afspraak met een klant. Eenmaal terug op kantoor heb je een meeting met het marketing team. Samen bedenk je creatieve acties om nieuwe klanten te werven.”

Wat verwacht Froot van mij?

Jan Willem: “Wij zijn op zoek naar een vriendelijke, klantgerichte maar vooral commerciële collega. Iemand die communicatief vaardig is en makkelijk contact maakt met klanten en collega’s. Onze nieuwe Account Manager gaat 32 tot 38 uur per week aan de slag. Door jouw enthousiasme en gedreven instelling deins jij nergens voor terug, ook niet voor een flinke stapel werk op je bureau. En het geeft je een kick als je je doelstellingen behaalt. Oh, en in het bezit zijn van een rijbewijs is handig, want we verwachten dat je zelfstandig op pad kunt.”

Waarom werken bij Froot?

Jan Willem: “Froot is hard op weg de #1 fruitleverancier voor bedrijven in Nederland te worden. Als specialist in het bezorgen van kantoorfruit voorzien wij vele bedrijven van een gezonde dosis dagelijkse vitaminen. Ons fruit is vers en we kopen het zo lokaal mogelijk in. Bij alles wat wij doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zetten wij ons in voor verschillende maatschappelijke projecten zoals de Kinderboerderij en de Voedselbank. Kortom: je komt te werken bij een informeel bedrijf met een team leuke collega’s. Binnen onze snel groeiende organisatie krijg je voldoende ruimte om door te groeien. Wat wil je nog meer?”

Lijkt het jou leuk om jouw sales talent bij Froot in te gaan zetten? Stuur Froot dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@froot.nu en overtuig hen van jouw sales skills. Heb je vragen, neem dan gerust contact op: bel naar 085 0653 600 en vraag naar Claudia of Jan Willem.


Meer nieuws

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.

Politiek gisteren 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek gisteren 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.