Josh Walet
Advertorial Werken

Aan de slag als Account Manager? Bij Froot zit je goed!

Ben jij een echte salestijger? Froot zoekt een Account Manager. Een enthousiast persoon die stevig in de schoenen staat. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging? Eigenaar Jan Willem Hoek vertelt je alle ins en outs over de functie!

Wat ga ik doen als Account Manager?

Jan Willem: “Froot is in heel Nederland actief. Als Account Manager ben je de eerste schakel tussen de klant en onze service. Het is jouw taak om prospects te benaderen, te adviseren en deals te sluiten. Een uitdagende functie, want je bent verantwoordelijk voor het gehele sales traject, van A tot Z. Vanzelfsprekend krijg je ook volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in je functie en ons bedrijf. Dat past bij onze visie!”

Hoe ziet mijn werkdag als Account Manager eruit?

Jan Willem: “Hoe jouw werkdag eruit ziet varieert van dag tot dag. Je begint de dag bijvoorbeeld met het werven van nieuwe klanten door telefoontjes te plegen. Daarna is het tijd om offertes op te maken en te versturen, leads op te volgen en nieuwe aanvragen te verwerken. Na de lunch ga je in jouw auto van de zaak op pad voor een afspraak met een klant. Eenmaal terug op kantoor heb je een meeting met het marketing team. Samen bedenk je creatieve acties om nieuwe klanten te werven.”

Wat verwacht Froot van mij?

Jan Willem: “Wij zijn op zoek naar een vriendelijke, klantgerichte maar vooral commerciële collega. Iemand die communicatief vaardig is en makkelijk contact maakt met klanten en collega’s. Onze nieuwe Account Manager gaat 32 tot 38 uur per week aan de slag. Door jouw enthousiasme en gedreven instelling deins jij nergens voor terug, ook niet voor een flinke stapel werk op je bureau. En het geeft je een kick als je je doelstellingen behaalt. Oh, en in het bezit zijn van een rijbewijs is handig, want we verwachten dat je zelfstandig op pad kunt.”

Waarom werken bij Froot?

Jan Willem: “Froot is hard op weg de #1 fruitleverancier voor bedrijven in Nederland te worden. Als specialist in het bezorgen van kantoorfruit voorzien wij vele bedrijven van een gezonde dosis dagelijkse vitaminen. Ons fruit is vers en we kopen het zo lokaal mogelijk in. Bij alles wat wij doen besteden we aandacht aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zetten wij ons in voor verschillende maatschappelijke projecten zoals de Kinderboerderij en de Voedselbank. Kortom: je komt te werken bij een informeel bedrijf met een team leuke collega’s. Binnen onze snel groeiende organisatie krijg je voldoende ruimte om door te groeien. Wat wil je nog meer?”

Lijkt het jou leuk om jouw sales talent bij Froot in te gaan zetten? Stuur Froot dan je sollicitatiebrief en CV naar hr@froot.nu en overtuig hen van jouw sales skills. Heb je vragen, neem dan gerust contact op: bel naar 085 0653 600 en vraag naar Claudia of Jan Willem.


Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:10

Maak je fiets winterklaar met VoorFietsen

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat betekent dat de straten langzaam maar zeker bedekt raken met de gevallen bladeren. Een prachtig gezicht, maar ook een signaal dat de wegen en fietspaden glad kunnen worden. Als je je afvraagt of jouw fiets klaar is voor de komende wintermaanden, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen. Maak een afspraak bij VoorFietsen om jouw fiets winterproof te maken en geniet zorgeloos van je fietstochten.

Politie en handhaving gisteren 16:19

Vermiste Louiza Loukili (16) terecht

De zestienjarige Louiza werd sinds 15 september vermist en is inmiddels na bijna drie weken in goede gezondheid gevonden.

Advertorial Winkels gisteren 15:24

Al 3 jaar lekker borrelen bij Taste aan den Rijn

Delicatessenwinkel Taste aan den Rijn is jarig! Haar deuren zijn al geopend sinds oktober 2020, wat betekent dat de winkel inmiddels 3 jaar lang de Alphenaren voorziet van lekkernijen. Om dit te vieren heeft Taste aan den Rijn een actie.

Natuur, recreatie en reizen gisteren 14:32

Zwemwaterseizoen eindigt na een succesvolle zomer

Op 1 oktober is het zwemwaterseizoen van 2023 officieel beëindigd. Alle maatregelen zijn ingetrokken bij zwemlocaties. Na het succes van afgelopen zomer bij zwemlocatie Zegersloot, komt het waterseizoen tot zijn einde.

Advertorial Cinema gisteren 13:38

The Blue Caftan op de Coming Out Day bij Parkvilla

De acteerprestaties van Saleh Bakri en Lubna Azabal (Incendies, Adam) zorgen samen met de prachtige cinematografie voor een aangrijpende, warme en universele film genaamd The Blue Caftan. Parkvilla vertoont deze film in het kader van de Coming Out Day op woensdag 11 oktober 2023.

Overige gisteren 12:45

Juffrouw Gerda na 49 jaar met pensioen

Als je bij De Thermen2 komt zul je haar wel kennen. Gerda is jarenlang hét gezicht geweest van het zwembad. Nu, na bijna een halve eeuw gaat ze met pensioen.