Josh Walet

Aangereden maaltijdbezorger weer thuis

Op vrijdag 10 januari raakte een maaltijdbezorger ernstig gewond. De 15-jarige jongen is inmiddels weer thuis nadat hij met spoed naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Het ongeval vond plaats op de Prins Bernhardlaan ter hoogte van de Zoutmanstraat in Alphen. Een 15-jarige maaltijdbezorger stak de weg over toen hij werd aangereden door een personenauto. Volgens getuigen zou de fietser door rood zijn gereden. De politie laat weten dat de 15-jarige jongen inmiddels thuis is. Er wordt nog onderzoek gedaan naar het ongeluk.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen vandaag 10:38

Vertier voor kinderen tijdens het Alphense Summercamp

Vakantie naar het buitenland zit er dit jaar voor veel mensen niet in. Wat is dan leuk om te doen voor kinderen in de zomervakantie? Speciaal voor deze kinderen wordt van 20 t/m 24 juli het Alphense Summercamp georganiseerd.

Politiek plein vandaag 09:51

Nieuw & normaal: de dorps- en buurthuizen van de toekomst

Half juli ligt er in de gemeenteraadsvergadering van Alphen aan den Rijn een voorstel om dorps- en buurthuizen aan te wijzen in alle kernen. Dit is het officiële eindvoorstel waarmee fase 3 wordt afgesloten en de gemeente kan overgaan naar de uitvoering.

Advertorial Horeca gisteren 17:29

Een feestelijk mosselfestijn mét live muziek Bij Hen

Yes, er kan weer wat meer! En dat moet gevierd worden. Daarom organiseert Bij Hen een gezellig mosselfestijn mét live muziek. Geniet van de lekkerste mosselen met een heerlijk glas wijn of een biertje. Dat is pas écht zomers genieten.

Politiek gisteren 16:54

Drukke zomer verwacht voor jongerenwerk

Het jongerenwerk zal meer aanwezig zijn in de zomervakantie in verschillende wijken in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Daarom ontvangt BOOST een extra subsidie van een kleine 9.000 euro.