Dura Vermeer

Aanleg riolering en straatwerk Raadhuisstraat

Huisnummers 239 t/m 247C

De gemeente heeft met de ondernemers afgesproken dat de aanleg van het nieuwe riool pas na 1 oktober hervat mag worden. Na 1 oktober hervatten ze de werkzaamheden ter hoogte van huisnummer 239 tot aan de kruising Raadhuisstraat/Concordiastraat. Deze week starten ze met de definitieve bestrating tussen huisnummer 241 en 231.

Vorige maandag voerden ze de laatste check uit aan het nieuwe rioleringssysteem. De werkzaamheden bestonden uit het reinigen en inspecteren van het nieuwe riool tussen huisnummer 249/152 en de kruising Van Boetzelaerstraat.

Plaatsen OV-masten

Ook heeft de firma Voskuilen, in opdracht van de gemeente, de nieuwe OV-kabel doorgetrokken en de nieuwe OV-masten geplaatst tussen huisnummer 271 en de kruising Van Boetzelaerstraat. Daarnaast werd op dinsdag een mantelbuis aangelegd tussen Van Uffelen en Hans Anders.

Belangrijke informatie

Voor jouw veiligheid verzoeken ze je de aanwijzingen van de verkeersregelaars, medewerkers en machinisten op te volgen en te respecteren. Tijdens de werkzaamheden kun je overlast ervaren van machines, afzettingen en beperkte bereikbaarheid van jouw woning of winkel. Uiteraard doen ze hun uiterste best om dit tot een minimum te beperken.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Overige vandaag 16:27

Alphenaar Lars voltooit historische Noordzee-oversteek op waterstofboot

Lars Wielinga (25) uit Alphen aan den Rijn heeft samen met het TU Delft Hydro Motion Team geschiedenis geschreven door op 11 juli 2024 als eerste met een volledig waterstof aangedreven boot de Noordzee over te steken van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk.  

Calamiteiten vandaag 13:37

Fietsster gewond bij aanrijding op de Noorderkeerkring

Zaterdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een fietser en een auto op de Noorderkeerkring in Alphen aan den Rijn. Het ongeval vond plaats rond 12:00 uur en leidde tot een snelle inzet van de hulpdiensten, inclusief de traumahelikopter.  

Werken vandaag 12:09

Vacatureoverzicht week 28: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Overige gisteren 17:01

Remco Kouwenhoven van ProviderCheck deelt handige tips om te besparen op internet en sim-only abonnementen

In deze tijden waarin alles steeds duurder wordt, is het voor veel mensen een uitdaging om de maandelijkse uitgaven onder controle te houden. Vandaag spreken we met Remco Kouwenhoven, Alphenaar en medeoprichter van vergelijkingswebsite ProviderCheck. Hij geeft ons enkele waardevolle tips om te besparen op internet en sim only abonnementen. We zitten met hem aan de koffie om te horen welke adviezen hij voor zijn dorpsgenoten heeft.