Advertorial Sport

Aanmelding Herfstvakantiedansdag

De aanmelding voor de herfstvakantie-dansdag bij De Vos Danscentrum op dinsdag 22 oktober is geopend!

Al een aantal jaren organiseert De Vos Danscentrum tijdens de schoolvakanties speciale dansdagen voor de basisschooljeugd. Van 10:00 tot 16:00 uur beleven de kinderen een geweldig afwisselende dag vol met dansplezier. De kosten bedragen € 19,50 per kind, dit is inclusief lunch.

Opgeven kan vanaf nu via www.devosdanscentrum.nl 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Stadshart vandaag 08:52

Twaalf idee├źn in de race voor Alphen Centrum Begroot

Van nieuwe speelplekken tot festivals en ideeën om de buurt te vergroenen. Voor Alphen Centrum Begroot stelt de gemeente € 30.000 beschikbaar voor dit soort initiatieven. Inwoners van het postcodegebied 2405 en 2406 kunnen tot 28 juni stemmen op de twaalf plannen.

Winkels gisteren 17:25

Spellenwinkel Hoge Ogen verhuist terug naar Hooftstraat

Na vijf jaar in de Julianastraat gevestigd te zijn geweest, verhuist spellenwinkel Hoge Ogen nu terug naar hun oude pand in de Hooftstraat, schuin tegenover de Toko. Momenteel wordt er hard gewerkt om de winkel gereed te maken voor de opening op zaterdag 30 mei.

Alphens Restaurantweek gisteren 16:49

De laatste week van de Eight Drive is ingegaan

Volgende week openen horecagelegenheden weer hun deuren, zo ook Grand Café Eight. Daarom kun je deze week voor het laatst genieten van een afhaalgerecht en het heerlijke ijs bij de Eight Drive. Maar goed nieuws: de lekkere en gezonde maaltijden kun je gewoon nog blijven bestellen!

Advertorial Coronavirus in Alphen gisteren 15:21

Thuis genieten van films met de tips van Castellum

Castellum moet de deuren nog een tijdje gesloten houden vanwege een geplande verbouwing. Je kunt dus helaas nog even niet genieten van jouw favoriete films in hun bioscoop. Maar met de tips van de medewerkers van Castellum kun je thuis wel genieten van de leukste films!