Josh Walet

Aanrijding op de Leidse Schouw zorgt voor omrijden verkeer

Woensdagmiddag heeft op de Leidse Schouw een ongeluk plaatsgevonden. Vanwege de aanrijding moest het verkeer omrijden via het industrieterrein. 

Het ongeluk gebeurde op de Leidse Schouw. Deze weg was dicht vanaf de Eikenlaan tot aan de N11. Verkeer moest hierdoor omrijden via het industrieterrein. Eén van de personen betrokken bij het ongeval is onderzocht in de ambulance en naar het ziekenhuis vervoerd.

Ongeval Leidse Schouw

Ongeval Leidse Schouw

Ongeval Leidse Schouw

munneke.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Maatschappelijk gisteren 17:16

Wethouder neemt buurttuin symbolisch in gebruik

Tijdens de Burendag afgelopen zaterdag in ‘Het Kruispunt’ heeft wethouder Gert Jan Schotanus de buurttuin in gebruik genomen. Met de tuin wil ‘Het Kruispunt’ iets betekenen voor de wijk. Maar ze willen ook hun liefde voor de natuur laten zien.

Verkeer en vervoer gisteren 14:55

Extra drempel aangelegd in drukke Karel Doormanstraat

Veel geparkeerde auto’s, kinderen die afgezet worden bij het kinderdagverblijf en de speeltuin bezoeken. En vergeet het bouwverkeer niet. De Karel Doormanstraat in het Alphense Rode Dorp is op dit moment een drukke straat. Bewoners maken zich zorgen om de verkeersveiligheid.

Sport gisteren 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.