Josh Walet

Aanrijding op het kruispunt voor het politiebureau

Op vrijdagmiddag 16 oktober heeft er een aanrijding plaatsgevonden voor het politiebureau in Alphen. Er zijn geen gewonden gevallen bij het ongeval.

De aanrijding vond plaats op het kruispunt voor het politiebureau aan de Kees Mustersstraat. Het betreft een aanrijding tussen een taxibusje en een politiewagen. De impact van de aanrijding is klein, er is weinig schade aan de betrokken voertuigen en ook de inzittenden kwamen met de schrik vrij. In het taxibusje dat betrokken was bij de aanrijding zaten kleine kinderen, zij zijn opgevangen op het politiebureau. De verkeerspolitie is ter plaatse om ongeval te doen naar het ongeval.

politie ongeval politiebureau 1.jpeg

munneke.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Van 0 naar 20 vandaag 18:41

Van 0 naar 20: het weer

Tja, kijk naar buiten en je weet het eigenlijk al. Het is herfst. En dat betekent regen, wind en lage temperaturen. Maar ja, dat schema blijft roepen. En omdat de 20 van Alphen al in maart gelopen gaat worden, zullen Stefan en Mitchell toch moeten blijven trainen. Motivatie vinden dus!

Advertorial Economie vandaag 17:15

Wouter Sjerp: hét juiste advies voor jouw hypotheek

Voor vele Alphenaren zal dit gezicht of deze naam wel bekend klinken. De goedlachse Wouter, geboren en getogen in Alphen aan den Rijn, heeft menig dorpsgenoot al voorzien van juist advies qua hypotheek. En nu pakt hij dat nog beter aan. Hij is dé hypotheekspecialist van Alphen.

Blog Op reis met Naomi vandaag 15:26

Op reis met Naomi: Unleash the Power Within

Deze week ben ik even wat later, wat komt door mijn 4-daagse online evenement ‘UPW’ (Unleash the Power Within) van Tony Robbins, waarin ik vier dagen volledig ondergedompeld ben in persoonlijke ontwikkeling. Concrete handvatten, bijzondere en leerzame verhalen, mooie meditaties, diepe inzichten, vele realisaties, verbinding; met mijzelf en met andere deelnemers (11.000 uit maar liefst 139 landen!).