Soos aan den Rijn
Advertorial Horeca

Aanschuifstamppotavond in Soos aan den Rijn

Wil je een keer nieuwe contacten leggen door samen met anderen gezellig een hapje te eten, kletsen en misschien ook een spelletje doen? Soos aan den Rijn organiseert op vrijdag 25 oktober een aanschuifstamppotmaaltijd.  

Op vrijdag 25 oktober worden er verschillende zelfgemaakte stamppotten en winterse gerechten met bijbehorend garnituur geserveerd. En natuurlijk 2 glazen herfstbok of 2 consumpties naar keuze. Ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand die er even uit wil!

De aanvang van de aanschuifstamppotmaaltijd is om 18:00 uur. De kosten bedragen € 18,50. Bij minimaal 15 personen gaat de avond door.
Houd je niet van stamppot en wil je toch graag met een vriend of vriendin meekomen neem dan even contact op dan kunnen we iets regelen.

Wil je reserveren? Dat kan via de website


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.