Soos aan den Rijn
Advertorial Overige

Aanschuifwinterhap in Soos aan den Rijn

Wil je een keer nieuwe contacten leggen door samen met anderen gezellig een hapje te eten, kletsen en misschien ook en spelletje doen? Soos aan den Rijn organiseert op woensdag 12 februari een aanschuifwinterhap.

Op woensdag 12 februari organiseert Soos aan den Rijn een aanschuifwinterhap. Geniet van schnitzel en braadworst met bijbehorende garnituur, verse groenten en aardappelkroketjes. En natuurlijk 2 glazen herfstbok of 2 consumpties naar keuze en een glaasje Obstler. Ook erg leuk om cadeau te doen aan iemand die er even uit wil!

De aanvang is om 18:00 uur en de kosten bedragen € 18,50. Doorgang bij minimaal 15 personen. Reserveren kan via website van Soos aan den Rijn. Soos aan den Rijn heeft geen ander menu, maar heb je specifieke wensen en wil je toch graag met een vriend of vriendin meekomen? Neem dan even contact op dan kunnen ze iets regelen.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.