Thunnissen
Advertorial Wonen en bouwen

Aarkadekwartier fase 3 binnenkort in de verkoop, bekijk de woningen!

Goed nieuws: de voorbereidingen voor de verkoop van de volgende fase van het Aarkadekwartier gaan zeer voorspoedig! Dit betekent dat er over een paar weken nieuw woningaanbod in de verkoop gaat.

De woningen en appartementen van deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. Alle woningen beschikken over minimaal één eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. Het woningaanbod bestaat uit verschillende woningen.

8 Herenhuizen

Er komen unieke herenhuizen op verschillende plekken in het Aarkadekwartier. De statige 3-laagse herenhuizen hebben een woonoppervlak vanaf ca. 145 tot 173 m². De prijzen beginnen bij € 429.500 v.o.n.

11 Stadsvilla’s

De luxe stadsvilla’s liggen aan het Aarplein en hebben een statige bordestrap en een interne toegang naar de eigen parkeerplek en ruime berging in de garage. De woningen zijn standaard uitgebouwd en beschikken over een riant woonoppervlak van maar liefst ca. 167 tot 169 m². De prijzen beginnen bij € 484.500 v.o.n

Grachtenpanden en Herenhuizen aarkadekwartier.jpg

10 Grachtenpanden

Het Aarkadekwartier telt 10 stoere grachtenpanden aan de Aarkade met uitzicht over het water en het toekomstige park aan de Vest. Deze grachtenpanden hebben een Delftse stoep met statige bordestrap bij de entree, beschikken over een interne toegang naar de eigen parkeerplaats en berging en zijn eveneens standaard uitgebouwd! Deze woningen bieden volop ruimte met een woonoppervlak van zelfs ca. 179 m². De prijzen beginnen bij € 514.500 v.o.n.

30 Appartementen

Het Aarkadekwartier bevat 30 ruime opgezette appartementen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen, variërend in grootte van ca. 67 tot 154 m², beschikken allemaal over een eigen balkon, loggia of tuin. De vanaf-prijzen per type zijn hieronder weergegeven:

*Appartementen REGT (67 m²) - vanaf € 259.500  v.o.n.
*Appartementen VEST (80 m²) - vanaf € 294.500 v.o.n.
*Appartementen DOK (90-97 m²) - vanaf € 329.500 v.o.n.
*Appartementen AAR 1 (102 m²) - vanaf € 399.500 v.o.n.
*Appartementen AAR 2 (131 m²) - vanaf € 484.500 v.o.n.
*Appartementen KADE (154 m²) - vanaf € 537.500 v.o.n.

Appartementen en stadsvilla_s aarkadekwartier.jpg

2 Penthouses

Er komen 2 exclusieve en riante penthouses in het Aarkadekwartier. Ze zijn met recht bijzonder. Pal in het stadshart van Alphen aan den Rijn vind je nergens zo'n woonoppervlak en comfort. De penthouses zijn gelegen op de vierde verdieping en beschikken standaard over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Het penthouse Kop van Aar heeft een breedte van ca. 19,2 meter, 184 m² woonoppervlak, een dakterras van ca. 16 m² en twee royale balkons van 9 m². Het penthouse Kop van Kade is echt een penthouse van formaat! Dit penthouse heeft een breedte van 14 meter, 228 m² woonoppervlak, een dakterras van ca. 23 m² en twee royale balkons van 9 m². De prijzen beginnen bij € 774.500 v.o.n.

Oriënteer je via de projectwebsite Aarkadekwartier.nl op het woningaanbod, meld je (opnieuw) aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de officiële start verkoop. Neem voor meer informatie contact op met Drieman Garantiemakelaars via 0172-460808 / nieuwbouw@drieman.nl, of met Hofzicht Makelaars via 0172-267000.

logo drieman.png

Logo Hofzicht Makelaars.png


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg vandaag 16:26

Je kunt het Mantelzorgcompliment weer aanvragen!

Mantelzorg is zorgen voor een naaste, vaak uit liefde voor een partner, kind, familielid, vriend of buur. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Zonder deze onbetaalde hulp zou het leven voor veel mensen er heel anders uitzien. Daarom willen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem alle mantelzorgers die langdurig en intensief voor hun dierbare zorgen, met het Mantelzorgcompliment bedanken voor hun enorme inzet.

Sport vandaag 14:50

Tempo C1 uit Alphen aan den Rijn wint NK Korfbal

De C1 van Korfbalvereniging Tempo uit Alphen aan den Rijn heeft de afgelopen weken op het veld een ongeëvenaarde reeks neergezet door alle wedstrijden te winnen. Afgelopen zaterdag stonden ze op het Nederlands Kampioenschap en wisten ze de felbegeerde titel mee naar huis te nemen.

Dieren vandaag 13:53

Dierenambulance redt hanen uit benarde situatie in Aarkanaal

Vorige week dinsdag deden zich bijzonder trieste omstandigheden voor langs het Aarkanaal achter ARC, waar twee jonge hanen in een schrijnende situatie werden aangetroffen. De dierenambulance deelde op Facebook het volgende: "Vaak denken we dat we alles wel gezien hebben, totdat het tegendeel weer bewezen wordt."

Evenement vandaag 11:28

Bereid je voor op de Alphense Bruggenrun

Op donderdag 20 juni vindt de 14e editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen aan den Rijn, met twee afstanden om uit te kiezen en talloze bruggen om te trotseren: de 10 km (33 bruggen) en de 5 km (21 bruggen). De 5 km route is ook uitstekend geschikt om op eigen tempo te wandelen. Het thema van dit jaar is "Oranje Boven", dus deelnemers worden aangemoedigd om in het oranje te verschijnen!

Sport vandaag 10:32

De eerste halve week van de Sportontmoeting zit erop

Woensdag 12 juni begon de Sportontmoeting van dit jaar met dertien deelnemende Alphense sportverenigingen, twee meer dan in 2023. De commissie Sportontmoeting hoopt dat er volgend jaar nog meer verenigingen zullen deelnemen.