Thunnissen
Advertorial Wonen en bouwen

Aarkadekwartier fase 3 binnenkort in de verkoop, bekijk de woningen!

Goed nieuws: de voorbereidingen voor de verkoop van de volgende fase van het Aarkadekwartier gaan zeer voorspoedig! Dit betekent dat er over een paar weken nieuw woningaanbod in de verkoop gaat.

De woningen en appartementen van deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade. Alle woningen beschikken over minimaal één eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. Het woningaanbod bestaat uit verschillende woningen.

8 Herenhuizen

Er komen unieke herenhuizen op verschillende plekken in het Aarkadekwartier. De statige 3-laagse herenhuizen hebben een woonoppervlak vanaf ca. 145 tot 173 m². De prijzen beginnen bij € 429.500 v.o.n.

11 Stadsvilla’s

De luxe stadsvilla’s liggen aan het Aarplein en hebben een statige bordestrap en een interne toegang naar de eigen parkeerplek en ruime berging in de garage. De woningen zijn standaard uitgebouwd en beschikken over een riant woonoppervlak van maar liefst ca. 167 tot 169 m². De prijzen beginnen bij € 484.500 v.o.n

Grachtenpanden en Herenhuizen aarkadekwartier.jpg

10 Grachtenpanden

Het Aarkadekwartier telt 10 stoere grachtenpanden aan de Aarkade met uitzicht over het water en het toekomstige park aan de Vest. Deze grachtenpanden hebben een Delftse stoep met statige bordestrap bij de entree, beschikken over een interne toegang naar de eigen parkeerplaats en berging en zijn eveneens standaard uitgebouwd! Deze woningen bieden volop ruimte met een woonoppervlak van zelfs ca. 179 m². De prijzen beginnen bij € 514.500 v.o.n.

30 Appartementen

Het Aarkadekwartier bevat 30 ruime opgezette appartementen verdeeld over vijf woonlagen. De appartementen, variërend in grootte van ca. 67 tot 154 m², beschikken allemaal over een eigen balkon, loggia of tuin. De vanaf-prijzen per type zijn hieronder weergegeven:

*Appartementen REGT (67 m²) - vanaf € 259.500  v.o.n.
*Appartementen VEST (80 m²) - vanaf € 294.500 v.o.n.
*Appartementen DOK (90-97 m²) - vanaf € 329.500 v.o.n.
*Appartementen AAR 1 (102 m²) - vanaf € 399.500 v.o.n.
*Appartementen AAR 2 (131 m²) - vanaf € 484.500 v.o.n.
*Appartementen KADE (154 m²) - vanaf € 537.500 v.o.n.

Appartementen en stadsvilla_s aarkadekwartier.jpg

2 Penthouses

Er komen 2 exclusieve en riante penthouses in het Aarkadekwartier. Ze zijn met recht bijzonder. Pal in het stadshart van Alphen aan den Rijn vind je nergens zo'n woonoppervlak en comfort. De penthouses zijn gelegen op de vierde verdieping en beschikken standaard over twee parkeerplaatsen in de parkeergarage.

Het penthouse Kop van Aar heeft een breedte van ca. 19,2 meter, 184 m² woonoppervlak, een dakterras van ca. 16 m² en twee royale balkons van 9 m². Het penthouse Kop van Kade is echt een penthouse van formaat! Dit penthouse heeft een breedte van 14 meter, 228 m² woonoppervlak, een dakterras van ca. 23 m² en twee royale balkons van 9 m². De prijzen beginnen bij € 774.500 v.o.n.

Oriënteer je via de projectwebsite Aarkadekwartier.nl op het woningaanbod, meld je (opnieuw) aan als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de officiële start verkoop. Neem voor meer informatie contact op met Drieman Garantiemakelaars via 0172-460808 / nieuwbouw@drieman.nl, of met Hofzicht Makelaars via 0172-267000.

logo drieman.png

Logo Hofzicht Makelaars.png


Meer nieuws

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.

Onderwijs gisteren 18:26

Leerlingen Groene Hart Topmavo organiseren AVEA-markt

Morgen organiseren de leerlingen van klas 3tl voor de tweede keer de AVEA-markt. Tijdens deze markt kunnen de bezoekers meer dan 35 marktkraampjes bezoeken en bijvoorbeeld smoothies, t-shirts, armbandjes, koeken en nog veel meer andere producten kopen. Ook kan men flessenvoetballen, pullbar hangen, nagels laten lakken en wordt er muziek gemaakt.  

Advertorial Horeca-arrangementen gisteren 17:40

Nieuw bij De Beren: 3-Gangen Puzzel Diner

Sinds kort kun je bij De Beren Alphen aan den Rijn niet alleen terecht voor een heerlijk 3-gangen diner, maar los je ook puzzels op om jouw eten vrij te spelen!

Kinderen gisteren 16:31

De King's Arena gelanceerd door Alphen Vitaal voor Koningsspelen

In aanloop naar de Koningsspelen heeft Alphen Vitaal een baanbrekend nieuw initiatief onthuld: De King's Arena. Dit online platform is speciaal ontworpen voor basisschoolkinderen in onze gemeente, met als doel hen op een speelse manier voor te bereiden op de Koningsspelen en meer te leren over sport, beweging en een gezonde levensstijl.