AAV’36 en Alphen Beweegt geven clinic aan BSO’s van Junis

Een estafette lopen op een echte atletiekbaan, verspringen en een leuke loop- en sprintworkshop. De kinderen van Junis Kinderopvang beleefden een leuke middag vol sport en spel op dinsdag 25 februari.

Trainers van atletiekvereniging AAV’36 en buurtsportcoaches van Alphen Beweegt organiseerden met elkaar deze leuke activiteit in de voorjaarsvakantie.

Ruim 200 kinderen van verschillende BSO’s van Junis kwamen lopend of op de fiets naar de atletiekbaan. De kinderen waren ingedeeld in zes groepen en volgden de workshops loop- en sprinttraining, verspringen en estafette lopen. De middag sloten zij af met één of twee rondjes op de echte atletiekbaan.

Het was een leuke, gezellige en vooral sportieve middag en dat de kinderen hier volop van genoten blijkt uit de enthousiaste reacties. De 9-jarige Charlotte: “ik vind het te gek, ik wist niet dat atletiek zo leuk was!”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!