AAV’36 en Alphen Beweegt geven clinic aan BSO’s van Junis

Een estafette lopen op een echte atletiekbaan, verspringen en een leuke loop- en sprintworkshop. De kinderen van Junis Kinderopvang beleefden een leuke middag vol sport en spel op dinsdag 25 februari.

Trainers van atletiekvereniging AAV’36 en buurtsportcoaches van Alphen Beweegt organiseerden met elkaar deze leuke activiteit in de voorjaarsvakantie.

Ruim 200 kinderen van verschillende BSO’s van Junis kwamen lopend of op de fiets naar de atletiekbaan. De kinderen waren ingedeeld in zes groepen en volgden de workshops loop- en sprinttraining, verspringen en estafette lopen. De middag sloten zij af met één of twee rondjes op de echte atletiekbaan.

Het was een leuke, gezellige en vooral sportieve middag en dat de kinderen hier volop van genoten blijkt uit de enthousiaste reacties. De 9-jarige Charlotte: “ik vind het te gek, ik wist niet dat atletiek zo leuk was!”


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen gisteren 11:52

ROMEINEN Dank aan de godin

De Romeinen heersten ruwweg van halverwege de eerste tot het eind van de derde eeuw in ons natte kikkerlandje. Net als de inheemse bevolking aanbaden de Romeinen veel goden en godinnen. Een ervan was Nehalennia, beschermvrouwe van reizigers in het Noordzeegebied.

Coronavirus in Alphen gisteren 09:44

Coronabesmetting via het water is gering, maar waarom?

Kun je besmet raken met het coronavirus door zwemwater of door open water of fonteinen? Dat is een vraag die veel mensen stellen aan GGD Hollands Midden. De kans hierop is gering, maar waarom? Dat legt GGD Hollands Midden uit.

Natuur en recreatie 4 jul. 2020 14:21

Park Zegersloot: "een visitekaartje voor Alphen"

Veel Nederlanders slaan dit jaar een reis naar het buitenland over en gaan in plaats daarvan dit jaar op vakantie in eigen land. Park Zegersloot heeft de afgelopen jaren war veranderingen ondergaan en is nu helemaal klaar voor Nederlandse vakantiegangers. Wethouder Kees van Velzen geeft een rondleiding.