Rijschool Joe
Advertorial Verkeer en vervoer

“Ach, wat kan die ene proefles nu kwaad?”

Rijschool Joe is inmiddels drie maanden verder. “En wat een avontuur al, en dat allemaal door de leerlingen die ons vertrouwen. Eigenlijk hebben we alleen maar positieve reactie gekregen, zeker wat betreft het motor rijden”, vertelt eigenaar Joël.

In deze drie maanden heeft Rijschool Joe al een aantal examens gehad en allemaal met een positief eindresultaat. Nu willen deze leerlingen graag wat kwijt over hun ervaringen met Rijschool Joe. Zeker als je nog twijfelt om je rijbewijs te halen, is dit het moment om hun recensie te gaan lezen.

De ervaring van Sam

Op een verjaardag eind 2021 vertelde Sam van der Voorn aan zijn neef dat hij graag zijn motorrijbewijs wilde gaan halen. “Hij vertelde me dolenthousiast dat Joël begin 2022 zijn eigen rijschool zou starten en dat hij een top instructeur is”, begint Sam.

Begin januari was het dan zover en werd Sam door de vriendelijke en gezellige Joël ontvangen in het bedrijfspand van C van Oosten, waar de motoren van Rijschool Joe worden gestald. “Na een korte uitleg over zijn bedrijf en hoe we gingen starten, werd het tijd om te beginnen. Na het krijgen van de juiste kleding begonnen we met de les. Op de nieuwe motor reden we naar een verlaten weg waar Joël de pionnen uit ging zetten.”

Sam heeft geen moment spijt gehad dat hij rijles heeft genomen bij Rijschool Joe. “Het fijne van lessen bij Rijschool Joe is dat Joël weet waar we op moeten oefenen, duidelijk vertelt wat er goed gaat en waar verbeterpuntjes liggen. Alle materialen zijn nieuw en de motoren rijden erg goed”, vertelt hij. “Joël is echt bezig met je als persoon en helpt je een goed en veilig gevoel te geven op de motor!”

De ervaring van Jur

Jur Bannenberg vindt het lessen bij Rijschool Joe heerlijk. “Het gebeurt met een flinke dosis humor, maar je merkt dat je te maken hebt met iemand die dit al langer doet. Hij ziet alles en geeft aanwijzingen op een manier waardoor je zelf gaat denken en je jezelf wilt verbeteren. Duidelijk, helder maar ook persoonlijk en begripvol. Je mag fouten maken, als je er maar van leert”, vertelt Jur.

“Het resultaat is dat ik nu in een korte tijd mijn AVB in één keer gehaald, maar niet gehaast of het gevoel dat ik de motor niet onder controle heb. Het voelt goed en ik voel me veilig tijdens het lessen. Wat voor mij echter het belangrijkste is, is het plezier dat ik ervaar tijdens het lessen en rijden. Het moet leuk zijn en leuk blijven. En daar is Joël wat mij betreft een goede match voor!”

De ervaring van Tom

In één jaar tijd is Tom Rieken van ‘ach, de motor is gewoon een vervoersmiddel’ naar ‘waar vind ik de leukste binnendoorwegen?’ gegaan. Tom vertelt: “Iedereen heeft in zijn omgeving wel iemand die aan het motorrijden is. Steeds vaker kreeg ik de vraag ‘wanneer begin jij met je motorrijbewijs?’.”

Uiteindelijk wilde Tom het toch gaan proberen. “En na mijn eerste rijles wist ik het zeker, het gevoel alsof je vliegt en het gevoel van vrijheid. Slechts een gedeelte van het echte motorrijden natuurlijk, maar genoeg om te verlangen naar meer. Dus begon ik met het eerste gedeelte van het motorrijbewijs, de Algemene Voertuig Beheersing (AVB). Er zijn zoveel nieuwe dingen die je leert. Joël weet heel goed de informatie voor jou op het juiste moment in je leertraject te doseren. Ook als je meer aandacht nodig hebt voor bepaalde onderdelen of technieken kan hij je daar ook heel goed bij helpen.”

Na het behalen van het AVB-gedeelte van zijn motorrijbewijs, begon voor Tom het echte werk: het lessen op de openbare weg. “De eerste keer boven de 100 km/u rijden geeft echt een kick. Daarnaast vroeg ik het weer aan Joël, ‘Gaan we vandaag weer over de Koningin Maximabrug?’. De kick die je krijgt als je de perfecte bocht weet te maken en technisch juist je motorfiets ‘afschuint’, dat is heerlijk.”

Tom vervolgt: “Naarmate de lessen vorderen krijg je steeds meer het gevoel dat je aan het toeren bent. Maar toch hoor je af en toe Joël in je oortje voor de aandachtspunten. Dat maakt bij elkaar dat ik erg tevreden ben over Joël zijn rijlessen. Uiteindelijk ben ik erg blij dat ik dacht ‘Ach, wat kan die ene proefles nu kwaad?’.

Is jouw interesse gewekt door het lezen van deze ervaringen? Ga dan naar https://www.rijschooljoe.nl/ en meld je aan. Dan ziet Rijschool Joe je snel!


Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.