Archieffoto

Achterste deel parkeergarage Castellum afgesloten

Door een te hoge concentratie van de uitlaatgassen kan de brandveiligheid niet gewaarborgd worden. Door het afsluiten van het achterste gedeelte kan alleen geparkeerd worden in het voorste gedeelte. Hier zijn circa 200 parkeerplaatsen beschikbaar.

In overleg met de brandweer is besloten het achterste gedeelte van parkeergarage Castellum voorlopig af te sluiten. Door een storing in het ventilatiesysteem van de garage, worden uitlaatgassen niet afgevoerd. Het is niet bekend wanneer de storing verholpen is.

Bezoekers kunnen hun auto in de omgeving parkeren op de Paradijslaan, het P en R terrein langs het spoor of op het parkeerterrein Bospark. Alleen op het parkeerterrein Bospark kan op vrijdagavond en zaterdag gratis geparkeerd worden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 16:29

Alphense Rietveldsluis weer open vanwege einde droogte

Afgelopen zomer was het heel droog in Nederland, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit zorgde voor watertekort waardoor er enkele maatregelen genomen werden door het Hoogheemraadschap van Rijnland. De laatste maatregelen worden nu opgeheven.

Verkeer en vervoer vandaag 15:42

Inchecken met je betaalpas? Bij Arriva kan dat sinds kort in Alphen aan den Rijn

Reizen in de bussen van Arriva in Alphen aan den Rijn is nu nog makkelijker. Reizigers kunnen behalve met hun OV-chipkaart, vanaf 5 oktober ook in- en uitchecken met een betaalpas of creditcard - ook op een mobiel. In steeds meer provincies en regio’s is deze nieuwe betaalvorm in het OV beschikbaar.

Advertorial Handel en dienstverlening vandaag 14:59

Martens Riool Onderhoud is er áltijd voor jou

We hebben het allemaal wel eens gehad. Je komt thuis en je ontdekt dat je WC verstopt zit of dat er ineens kleine, hartvormige, zwarte vliegjes in je gang zitten. Wie kan je bellen om te helpen? Martens Riool en Onderhoud.

Kinderen vandaag 14:09

Kinderboekenweek 2022: Gi-ga-groen! is begonnen

Van woensdag 5 oktober tot en met zondag 16 oktober is het Kinderboekenweek. Tijdens de Kinderboekenweek staat als altijd het kinderboek centraal. Door het hele land, en dus ook in Alphen aan den Rijn, worden activiteiten georganiseerd. Op scholen, bij bibliotheken, en in boekhandels.