Advertorial Economie

Actie Restaurant Tijsterman: tweede menu gratis!

Restaurant Tijsterman in Nieuwkoop bestaat inmiddels tachtig jaar. Het afgelopen jaar hebben wij dat bijna elke maand gevierd met een heerlijk maandgerecht. Als afsluiting geven wij een tweede menu gratis weg!

Restaurant Tijsterman was ooit een oer-Hollandse boerderij, maar is inmiddels al generaties lang een authentiek restaurant. De warme sfeer van toen is uiteraard bewaard gebleven.
Speciaal in de twee jaar geleden gerestylede voormalige hooiberg. Hier kunt u heerlijk samen genieten van een hapje en drankje. Eventjes een kopje koffie naast de openhaard na een flinke wandeling, of een heerlijk glas wijn… alles kan bij Tijsterman zeggen wij wel eens!

Restaurant Tijsterman heeft het voorrecht gevestigd te zijn op een unieke locatie. Vanaf het grote overdekte en deels verwarmde terras heeft u een prachtig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het Nieuwkoopse Plassengebied. Vanaf april/mei bent u bij mooi weer meer dan welkom om op ons prachtige terras te komen genieten! Vanuit de buitenkeuken kunt u in de zomermaanden heerlijke gerechten van de BBQ bestellen en onze medewerkers zullen er alles aan doen om u een fijne tijd te laten beleven.

De Nieuwkoopse Plassen is een natuurgebied van 1400 hectare groot in Zuid-Holland bij de plaatsen Nieuwkoop, Noorden en De Meije. In de zomermaanden is het de meest unieke plek om watersportactiviteiten te beleven en te bekijken. Genietend op ons mooie terras of varend over het water komt u écht tot rust.

Wilt u graag een mooi feest geven ter ere van een bruiloft, verjaardag, jubileum of gewoon omdat het kan? Informeer eens bij ons wat de mogelijkheden zijn. Van eten tot een groot feest, alles is mogelijk! Wij zullen er altijd alles aan doen om u een geweldige tijd te laten beleven!

Om te genieten van de actie ‘tweede menu gratis’ graag eventjes reserveren via:
https://restaurant-tijsterman.nl/winter/actueel/2e-3-gangen-menu-gratis

Voor meer informatie: www.restaurant-tijsterman.nl of bel gewoon eventjes: 0172-571267.
Let op wij: zijn gesloten op maandag, dinsdag en woensdag in de wintermaanden.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.