Pixabay

Actie ‘Warme winterjassen voor kinderen’ in Alphen

In het tv-programma ‘Even tot hier’ deed de Groningse Kledingbank een oproep om winterjassen voor kinderen te brengen. Kledingbank Groene Hart sluit zich graag aan bij deze oproep, maar hoopt ook op geld om zelf mooie warme jassen te kunnen kopen. In Alphen aan den Rijn zal een inzamelactie gestart worden.

Ook in Alphen aan den Rijn hebben we een groot tekort aan winterkleding voor de 650 kinderen die bij de Kledingbank zijn ingeschreven. Kinderen worden helaas vaak gepest door klasgenoten omdat ze geen ‘coole’ kleding dragen. Ze zijn dus vooral op zoek naar trendy winterjassen en overige kleding voor de kinderen die daar shoppen!

"Wij zijn heel blij als je mooie gebruikte jassen in de winkel komt brengen in De Jozef in Alphen aan den Rijn (ingang aan de kant van de Prins Bernardlaan). Maar we hebben ook geld nodig om jassen bij te kopen", begint de organisatie. "Zoek je een goed doel om (een deel van) de energiecompensatie die alle Nederlanders hebben ontvangen te schenken? Denk dan ook aan ons!"

Ook is het mogelijk een actie op school te beginnen. Kledingbak Groene Hart helpt je met het inzamelen en zal de jassen op komen halen. "Heb je een bedrijf dat ons kan helpen in deze actie, dan komen we graag in contact", aldus de organisatie. Ook doneren is mogelijk. Zo krijgen kinderen die het hard nodig hebben een nieuwe jas om ze warm te houden in de winter.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.