Pixabay

Actie ‘Warme winterjassen voor kinderen’ in Alphen

In het tv-programma ‘Even tot hier’ deed de Groningse Kledingbank een oproep om winterjassen voor kinderen te brengen. Kledingbank Groene Hart sluit zich graag aan bij deze oproep, maar hoopt ook op geld om zelf mooie warme jassen te kunnen kopen. In Alphen aan den Rijn zal een inzamelactie gestart worden.

Ook in Alphen aan den Rijn hebben we een groot tekort aan winterkleding voor de 650 kinderen die bij de Kledingbank zijn ingeschreven. Kinderen worden helaas vaak gepest door klasgenoten omdat ze geen ‘coole’ kleding dragen. Ze zijn dus vooral op zoek naar trendy winterjassen en overige kleding voor de kinderen die daar shoppen!

"Wij zijn heel blij als je mooie gebruikte jassen in de winkel komt brengen in De Jozef in Alphen aan den Rijn (ingang aan de kant van de Prins Bernardlaan). Maar we hebben ook geld nodig om jassen bij te kopen", begint de organisatie. "Zoek je een goed doel om (een deel van) de energiecompensatie die alle Nederlanders hebben ontvangen te schenken? Denk dan ook aan ons!"

Ook is het mogelijk een actie op school te beginnen. Kledingbak Groene Hart helpt je met het inzamelen en zal de jassen op komen halen. "Heb je een bedrijf dat ons kan helpen in deze actie, dan komen we graag in contact", aldus de organisatie. Ook doneren is mogelijk. Zo krijgen kinderen die het hard nodig hebben een nieuwe jas om ze warm te houden in de winter.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.