Pixabay

Actie ‘Warme winterjassen voor kinderen’ in Alphen

In het tv-programma ‘Even tot hier’ deed de Groningse Kledingbank een oproep om winterjassen voor kinderen te brengen. Kledingbank Groene Hart sluit zich graag aan bij deze oproep, maar hoopt ook op geld om zelf mooie warme jassen te kunnen kopen. In Alphen aan den Rijn zal een inzamelactie gestart worden.

Ook in Alphen aan den Rijn hebben we een groot tekort aan winterkleding voor de 650 kinderen die bij de Kledingbank zijn ingeschreven. Kinderen worden helaas vaak gepest door klasgenoten omdat ze geen ‘coole’ kleding dragen. Ze zijn dus vooral op zoek naar trendy winterjassen en overige kleding voor de kinderen die daar shoppen!

"Wij zijn heel blij als je mooie gebruikte jassen in de winkel komt brengen in De Jozef in Alphen aan den Rijn (ingang aan de kant van de Prins Bernardlaan). Maar we hebben ook geld nodig om jassen bij te kopen", begint de organisatie. "Zoek je een goed doel om (een deel van) de energiecompensatie die alle Nederlanders hebben ontvangen te schenken? Denk dan ook aan ons!"

Ook is het mogelijk een actie op school te beginnen. Kledingbak Groene Hart helpt je met het inzamelen en zal de jassen op komen halen. "Heb je een bedrijf dat ons kan helpen in deze actie, dan komen we graag in contact", aldus de organisatie. Ook doneren is mogelijk. Zo krijgen kinderen die het hard nodig hebben een nieuwe jas om ze warm te houden in de winter.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.