Grandcafé De Zaak
Advertorial Horeca

Acties bij Grandcafé De Zaak

In de maanden oktober tot en met januari (kerstdagen uitgezonderd) heeft het drie gangen menu van Grandcafé De Zaak een leuke actie prijs van € 13,50!  

Inbegrepen bij het menu is een soepje vooraf, één van de afwisselende dagschotels als hoofdgerecht, en als dessert heeft u een keuze uit twee verschillende smaken Italiaans bonbon ijs. 

Maar dat is nog niet alles. De heerlijk afwisselende dagschotels van De Zaak kunnen ook alleen als hoofdgerecht besteld worden voor maar € 9,95. In deze periode zal er iedere maand één dagschotel een maandactieprijs hebben van € 7,95! 

Ga jij binnenkort naar Grandcafé De Zaak voor een gezellig diner?


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:04

Sinterklaas feestelijk uitgezwaaid bij Rijnhavekade

Op vrijdagavond 6 december heeft een grote groep Alphenaren Sinterklaas een feestelijk vertrek gegeven in Winkelcentrum de Baronie en later aan de Rijnhavekade in Alphen aan den Rijn.  

Evenementen gisteren 13:28

Kerstactiviteiten in de Herenhof

Op zaterdag 14 en zaterdag 21 tot en met dinsdag 24 december zijn er verschillende activiteiten georganiseerd in Winkelcentrum de Herenhof.

Evenementen gisteren 09:58

Midwinter Fair in het Archeon

In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de 17e editie van de Midwinter Fair in Archeon plaats. Tijdens het winterse festival gaat Archeon terug naar de oorsprong, naar de viering van de Midwinter.

Blog Opinie 6 dec. 2019 20:08

MINERVA Heksenjacht

De 'affaire Spies' is vooral een affaire door alles wat eromheen gebeurde. Niet omdat er vuur is onder al die rook. Burgemeester Spies heeft namelijk helemaal niets verkeerd gedaan.