ActiVite
Advertorial Oekraine

ActiVite lanceert online veiling voor Oekraïne

Het is al een aantal weken geleden dat de oorlog in Oekraïne is begonnen. ActiVite wil de slachtoffers graag helpen. De zorgorganisatie heeft een online veiling op poten gezet met producten en diensten van medewerkers en leveranciers. Iedereen kan bieden om de ouderenzorg in Oekraïne te steunen.

Op de veiling kan iedereen bieden op uiteenlopende items, van een VIP-ontvangst bij een basketbalwedstrijd tot een driedaags arrangement in zorghotel de Kim. De veiling staat twee maanden online, waarna de opbrengst volledig wordt overgemaakt aan twee goede doelen.

De doelen hebben - hoe kan het ook anders - relatie met de zorg. Het eerste doel, Artsenhulp aan Oekraïne, voorziet artsen en verpleegkundigen in Oekraïne van materialen en advies. Het tweede doel, Huis der Nabijheid, voorziet in kleinschalige verpleeghuiszorg en thuiszorg in Oekraïne.

Veel medewerkers van ActiVite zijn betrokken bij de actie. Zo worden in de verpleeghuizen speciale edities van de bingo georganiseerd, verzamelen collega’s op de steunpunten overgebleven medische hulpmiddelen en wordt er op de locaties voor mensen met dementie gebak voor een speciale prijs verkocht.

Bieden voor Oekraïne kan via ActiVite.nl/veiling.
Meer informatie over de actie vind je op
ActiVite.nl/activite-in-actie-voor-oekraine.


Meer nieuws

Straatraadsels vandaag 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel vandaag 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids vandaag 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.