De Thermen2
Advertorial Overige

Activiteiten Herfstvakantie De Thermen2

In de herfstvakantie is er bij De Thermen2 van alles te beleven voor jong en oud.  

NK watervoetbal
22 oktober / 10:00 tot 15:00 uur / Zwembad AquaRijn

Op dinsdag 22 oktober vindt in zwembad AquaRijn een officiële voorronde voor het NK-Watervoetbal plaats. Teams uit heel Nederland komen naar Alphen aan den Rijn om mee te doen aan het NK. Iedereen geboren tussen 2007 en 2010 kan meedoen. Teams bestaande uit 4 tot 6 personen kunnen zich opgeven tot 14 oktober via www.dethermen2.nl.

Dansen met Kees de Zeehond
23 oktober / 12:30 uur / Zwembad De Hoorn

Ken je de mascotte Kees de Zeehond van AquaRijn al? 23 oktober komt hij dansen op de leukste kinderliedjes in zwembad De Hoorn. Daarnaast kun je lekker met hem knuffelen of op de foto.

Jeugd(Aqua)bootcamp
24 oktober / 13:00 uur en 14:00 uur / zwembad De Hoorn

De Thermen2 organiseert in de herfstvakantie voor de eerste keer een jeugd(Aqua)bootcamp in zwembad De Hoorn. Doe je ook mee? De bootcamp wordt twee keer gegeven: van 13:00 uur tot 13:45 uur en van 14:00 uur tot 14:45 uur. Indicatieleeftijd 6-12 jaar. Aanmelden kan op de dag zelf bij de gastenservice.

Halloween
25 oktober / 19:00 tot 21:30 uur / Zwembad De Hoorn

Vrijdag 25 oktober van 19:00 tot 21:30 uur is er weer een Halloween Disco Special voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar! Er wordt lekker gegriezeld tijdens het zwemmen in het bloedrode water van het recreatiebad. Natuurlijk zijn er allerlei griezelige figuren in de gangen, baden en kleedkamers. Brrrrr…Kom jij ook griezelen? In de voorverkoop kost entree € 8. Entree en een speciaal Halloweenmenu kost € 15.

Spetterspeeltuin
21 oktober, 23 oktober, en 25 oktober / 9:00 tot 12:00 uur / Zwembad De Hoorn

Het Doelgroepenbad wordt op maandag 21 oktober, woensdag 23 oktober, en vrijdag 25 oktober van 9:00 uur tot 12:00 uur omgetoverd tot één grote speeltuin voor kinderen tot 6 jaar. In het water ligt heel veel speelgoed waarmee de kleintjes lekker kunnen spetteren en spelen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen gisteren 17:44

Zo gaat een bezoek aan Vogelpark Avifauna eruitzien

Veiligheidsregio Hollands Midden en de gemeente Alphen aan den Rijn zijn eruit. Vogelpark Avifauna mag weer open. Vanaf zaterdag 30 mei kunnen bezoekers weer vertoeven in het vogelpark. Maar hoe komt een bezoek aan Avifauna eruit te zien?

Advertorial Onderwijs gisteren 17:11

Het Leerplein zorgt voor een vliegende start

Dit schooljaar was voor leerlingen anders dan andere jaren. Om hen extra ondersteuning te bieden met het oog op volgend schooljaar, biedt Het Leerplein in Alphen schaduwonderwijs aan in de vorm van een Summerschool. Zo gaat uw zoon of dochter met een vliegende start het nieuwe schooljaar in!

Alphens Restaurantweek gisteren 16:39

De asperges van Aspergehof Noordam zijn in trek

Het zijn drukke weken voor Aspergehof Noordam, want het aspergeseizoen is nog in volle gang. Bij Guusta Noordam en haar familie kun je niet alleen terecht voor de lekkerste asperges, maar kunnen ze je ook allerlei weetjes vertellen over het witte goud.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:19

Familie verrast echtpaar met felicitaties tijdens boottocht

Op maandag 18 mei waren Arie Vreeken (88) en Nel Vreeken-Wiegman (87) precies 65 jaar getrouwd. Helaas konden ze dat niet groots vieren, maar hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hadden daar iets op verzonnen. Tijdens een boottochtje door Alphen werden ze verrast met felicitaties.

Cultuur gisteren 14:22

Jury maakt shortlist Thea Beckmanprijs bekend

Ieder jaar reikt Archeon de Thea Beckmanprijs uit aan het beste historische jeugdboek. Nu heeft de jury de shortlist bekendgemaakt, bestaande uit vijf boeken.