De Thermen2

Activiteiten in zwembad de Hoorn tijdens de Voorjaarsvakantie

Tijdens de voorjaarsvakantie van 25 februari tot en met 5 maart is er genoeg te doen bij De Thermen2. Kom lekker recreatief zwemmen, glij van de glijbaan met een lichtshow of doe mee aan de extra vakantieactiviteiten, zoals het stuiverduiken, de stormbaan of discozwemmen.

Zwembad De Hoorn - Maandag tot en met zondag: Stormbaan

Ook in de Voorjaarsvakantie ligt de lange stormbaan weer in het water. Red jij het tot het einde van de nieuwe piratenstormbaan?

Van 13:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 13:00 tot 16:00 uur.

Zwembad De Hoorn - Maandag tot en met zondag: Stuiverduiken

In het zwembad staat er een lekker muziekje op terwijl de kinderen duiken naar stuivers. Elke stuiver is een snoepje waard. Vind je de sleutel dan heb je een ijsje verdiend.

Om 13:30 uur.

Zwembad De Hoorn – Maandag, dinsdag en donderdag: Meet & Greet met Kees

Heb jij Kees de Zeehond al ontmoet? Kees de Zeehond is onze lieve mascotte die woont in beide zwembaden. Dus kom je snel voorstellen aan Kees. 

Om 14:00 uur.

Zwembad De Hoorn – Maandag en donderdag: Spetterspeeltuin

Voor de allerkleinste toveren wij het doelgroepenbad om tot een speelparadijs. Er komen dan allerlei materialen te liggen waar ze mee kunnen spelen en ontdekken. De spetterspeeltuin is voor kinderen tot ongeveer 6 jaar (en hun ouders).

Van 09:00 tot 12:00 uur.

Zwembad AquaRijn – Donderdag: Drijf-in bios

Lekker met je vrienden naar de Drijf-in bios terwijl je op je luchtbedje ligt te dobberen. De drijf-in bios is altijd een groot feest. Een A-diploma is verplicht. Koop je kaartje aan de kassa of op www.dethermen2.nl.

Van 18.30 tot 21.30 uur.

Zwembad De Hoorn - Vrijdag: Discozwemmen

Het zwembad wordt omgetoverd in een discozwemparadijs, met echte discoverlichting en een DJ. Gooi je dansmoves in de strijd en zwem swingend door de stroomversnelling.

Van 18.30 tot 21.30 uur.

Kom tijdens de Voorjaarsvakantie gezellig langs en geniet van één of meerdere activiteiten. Voor meer informatie over onze activiteiten kijk op de website: www.dethermen2.nl


Meer nieuws

Blog Sport vandaag 10:42

Sportieve treurnis bij Alphense topclubs

Het gaat belabberd met de Alphense clubs in de vierde divisie Alphense Boys is na de 5-1 nederlaag tegen HBC alleen in theorie ook volgend seizoen nog actief in de landelijke competitie. Acht punten inhalen om voor de nacompetitie in aanmerking te komen gaat natuurlijk niet meer lukken en dan heeftde club ook nog eens het allerslechtste doelsaldo in de vierde divisie A.

Advertorial Voorstelling vandaag 09:34

Hans Klok speelt zijn nieuwe show als eerste in Alphen

Hans Klok heeft woensdagavond bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De allereerste shows zijn zaterdag 3 en zondag 4 augustus 2024 te zien in Castellum. Kaarten zijn vanaf nu te koop!

Advertorial Theater gisteren 16:57

Een laatste staande ovatie voor Van de Veerdonk!

Het is jammer maar waar. Mark van de Veerdonk, de virtuoze cabaretier uit Brabant, maakt zich klaar om zijn carrière in de schijnwerpers af te sluiten. Na bijna 40 jaar op de planken, waarin hij het publiek trakteerde op 17 briljante cabaretprogramma's, vindt hij het tijd voor een nieuwe uitdaging. "Herenkapper in Boekel, astronaut, filemelder op Schiermonnikoog. Ik zie wel," grapt hij.

Rechtszaak gisteren 15:40

Man krijgt werkstraf voor smokkelen hasj in Alphense gevangenis

Een 21-jarige man uit Schiedam is door de rechter in Den Haag veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur voor het binnensmokkelen van hasj in de Penitentiaire Inrichting in Alphen aan den Rijn. De veroordeling volgde op een incident tijdens het bezoekuur, waarbij de man iets aan een gedetineerde overhandigde. Een oplettende bewaker merkte het verdachte gedrag op, wat leidde tot de ontdekking van het smokkelwaar.