AFA Cup

AFA Cup wil kleurrijk Nederland samenbrengen met voetbaltoernooi

De AFA Cup is het grootste multiculturele voetbaltoernooi van Nederland. Het evenement word jaarlijks georganiseerd op Sportpark Zegersloot bij Sportvereniging sv. ARC in Alphen aan den Rijn.

We kennen het allemaal, in mei nadert het einde van de competitie en zit het voetbalseizoen erop. Waar de één nog volop om de prijzen speelt, moet de ander nog alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Ook hebben we nog de groep voetballers die hun laatste wedstrijden slechts om de spreekwoordelijke eer spelen.

Wat het seizoen je ook heeft gebracht, één ding is zeker: richting het einde van het seizoen is het weer tijd voor de zomertoernooien en zijn er nieuwe kansen om prijzen te pakken. Het is daarnaast ook een bijzondere tijd van het jaar waarin je vaak met jouw vriendenteam tegen andere vriendenteams speelt.

AFA Cup

Dit jaar is alweer de vijfde editie van de AFA Cup, georganiseerd door Amateur Football Association. Het doel van de AFA Cup is om kleurrijk Nederland samen te brengen vanuit gemeenschappelijke passies. Op 25 juni gaan 32 teams en daarmee ruim 800 voetbalspelers met verschillende culturele achtergronden, de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel 'AFA Cup Kampioen van Nederland'. Verder zijn er overdag activiteiten als een springkussen, een foodtruck en verschillende feesten.

De AFA Cup is nog op zoek naar sponsoren voor het voetbaltoernooi. Wil jouw bedrijf een steentje bijdragen aan dit unieke toernooi en de samenleving verbinden door middel van voetbal? Neem dan een kijkje op de website van de AFA Cup. Meer informatie vind je op https://afacup.com/


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 12:31

Medailles voor AZC tijdens regiokampioenschappen

Vorige week was eindelijk weer de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen voor de zwemmers van AZC: de limieten wedstrijd in Alkmaar. Dit weekend stond de eerste echte krachtmeting van het seizoen op het programma: de Regionale kampioenschappen estafette in Papendrecht.

Advertorial Horeca vandaag 11:20

Werken bij McDonald's: gastvrij, flexibel en bovenal gezellig

We kennen het allemaal: de grote gele M. Dé plek om naar toe te gaan voor een lekker burgermenu, een McFlurry of gewoon een kopje koffie. Maar een restaurant is niets zonder haar werknemers. Lars (19), Jelle (20), Sem (18) en Jitske (18) vertellen je wat werken bij McDonald’s zo uniek maakt.

Sport vandaag 08:27

Alphense Boys een half uur goed, daarna wint Be Quick

Alphense Boys kon het zaterdagavond in Groningen niet bolwerken bij Be Quick 1887. Alleen het eerste halfuur wisten de Boys het de thuisploeg erg lastig te maken, maar in de rest van de wedstrijd was Be Quick de beste en viel er op de 4-1 zege niet zoveel af te dingen.

Sport vandaag 08:22

Alphia start met overwinning tegen ASC

Afgelopen weekend maakte Alphia op overtuigende wijze haar debuut in de 2e klasse D. Tegenstander op het eigen sportpark De Bijlen was het Oegstgeestse ASC, dat vorig seizoen nog uitkwam in de zondag tweede klasse. De 3-1 overwinning van de oranjehemden kwam pas in de tweede helft tot stand.