AFA Cup

AFA Cup wil kleurrijk Nederland samenbrengen met voetbaltoernooi

De AFA Cup is het grootste multiculturele voetbaltoernooi van Nederland. Het evenement word jaarlijks georganiseerd op Sportpark Zegersloot bij Sportvereniging sv. ARC in Alphen aan den Rijn.

We kennen het allemaal, in mei nadert het einde van de competitie en zit het voetbalseizoen erop. Waar de één nog volop om de prijzen speelt, moet de ander nog alle zeilen bijzetten om degradatie te voorkomen. Ook hebben we nog de groep voetballers die hun laatste wedstrijden slechts om de spreekwoordelijke eer spelen.

Wat het seizoen je ook heeft gebracht, één ding is zeker: richting het einde van het seizoen is het weer tijd voor de zomertoernooien en zijn er nieuwe kansen om prijzen te pakken. Het is daarnaast ook een bijzondere tijd van het jaar waarin je vaak met jouw vriendenteam tegen andere vriendenteams speelt.

AFA Cup

Dit jaar is alweer de vijfde editie van de AFA Cup, georganiseerd door Amateur Football Association. Het doel van de AFA Cup is om kleurrijk Nederland samen te brengen vanuit gemeenschappelijke passies. Op 25 juni gaan 32 teams en daarmee ruim 800 voetbalspelers met verschillende culturele achtergronden, de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel 'AFA Cup Kampioen van Nederland'. Verder zijn er overdag activiteiten als een springkussen, een foodtruck en verschillende feesten.

De AFA Cup is nog op zoek naar sponsoren voor het voetbaltoernooi. Wil jouw bedrijf een steentje bijdragen aan dit unieke toernooi en de samenleving verbinden door middel van voetbal? Neem dan een kijkje op de website van de AFA Cup. Meer informatie vind je op https://afacup.com/


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 15:14

De ijzige dromen van Alphen: komt de langverwachte ijsbaan dan toch?

In de winter van 2024 staat eindelijk de realisatie van de langverwachte ijsbaan in Alphen op het programma. Het verlangen naar een eigen schaatslocatie was opgenomen in het huidige coalitieakkoord, maar sindsdien is er weinig vooruitgang geboekt op dit gebied. Nu lijkt er eindelijk beweging in te komen.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 14:03

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober. Naast de reguliere activiteiten zoals inloop koffiemorgens, de donderdagmiddaglunch en de schildermiddag zijn er in oktober een aantal bijzondere activiteiten voor de bewoners van Alphen Noord.

Sport vandaag 11:35

Meld je aan voor de jongtalenten selectietest van DOS

Vind jij turnen ook het leukste wat er is? Dan is dit echt iets voor jou. Op zondag 1 oktober van 12:30 tot 14:30 uur organiseert DOS een jongtalenten selectietest. Ben jij geboren in 2016, 2017 of 2018 en ben jij altijd aan het klimmen en klauteren? Dan is dit misschien iets voor jou. Ben je iets ouder en heb je al wat turnervaring? Ook dan ben je van harte welkom!