Aftellen: de Alphens Restaurantweek gaat over twee weken van start

Over twee weken gaat de Alphens Restaurantweek weer van start! Elf dagen lang genieten van heerlijke meergangendiners voor een smakelijk goede prijs. Deze editie met een nieuwe, vegetarische twist.

Van donderdag 26 oktober tot en met zondag 5 november kun je elf dagen lang genieten van heerlijke meergangendiners. De menu’s worden speciaal samengesteld voor de Alphens Restaurantweek. Het menu wordt aangeboden voor een smakelijk goede prijs: €29,95 of €34,95. Dit jaar kun je bij acht restaurants heerlijk én voordelig dineren. 

Vega Twist  

In deze najaarseditie staat vegetarisch eten centraal. Alphens.nl en horecaondernemers willen met het oog op duurzaamheid en de klimaatcrisis hun steentje bijdragen. Voor de echte vleesliefhebbers staan er op het menu ook gerechten die vlees en/of vis bevatten. De rest van de gerechten zijn vegetarisch. 

Deelnemende restaurants 

Heb jij zin in een heerlijke vegetarische pasta? Dan ben je bij Bij Hen aan het juiste adres. Of kies jij liever voor een heerlijke steak of zalm? Kom dan dineren bij Wet ’n Wild. Deze restaurantweek bieden verschillende restaurants zoals Koeien en Kaas, Buuren Fine Dining, Restaurant’s Molenaars, Maggie Blue, Restaurant Zeeger en Grand Café Eight unieke menu’s aan.  

Loopt het water jou al in de mond bij het zien van de deelnemende restaurants? Binnenkort kun je reserveren! Houd hiervoor onze website en social media goed in de gaten. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenement vandaag 09:42

Mis het niet: Scoor nu je tickets voor het ultieme Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni is het tijd voor een fantastisch Hollands feest met topartiesten! Kom langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets zijn al uitverkocht! Voor vroege vogels is er een speciale Hollandse deal voor slechts €19,95!

Sport gisteren 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken gisteren 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.